lazko_caner Arkadaşlar iste size menulerim Gs Eger Begenilirse Link Veririm Yorumları Alıyım:D:D:D Linki:TıkLa
CRNL Arkadaşım uğraşman çok iyi emeğine sağlık ama biraz koyu renkli resimler seçersen daha iyi gözükür. Açık renkler gözü alır;). Bu her oyun için geçerlidir. Mesela ben fm için bi arkaplan yani menü yapıyosam sürekli koyu renk kullanmak zorundayım:)
lazko_caner Arkadaşım işte Gerard Menusu oyun içi goruntulerini yarın atacam şimdilik kullandıgım resimleri koyıyorum Yorumları Alım Buda linki:Tıkla
Hakan Kadir Balta abi eline saglık guzel resimler zaten bunlari biliyodum yalnız biraz daha ii resimler bulunamazmıydı sence kaka cok guzel mesela ben bi gerrard fanatigi olarak kakayı kıskandım simdi
lazko_caner Gerard 2 Menu AslanKalesi Arkadaşım bu 2 menudenn begendin 4 resmi şeçip ben sana 1 tane daha yapabilirim + sende gerrardın begendigin resimleri varsa onlardanda yapabilirim. Yorumları Alıyım.:D:D Unutuyodum Link:http://rapidshare.de/files/24459281/unknow_00251.txs.html
lazko_caner Arkadaşlar Gerrad Fuul Menu SON Link:Fuul menu Tıkla Ve İndir Yorumları Alıyım Lutfen :D:D:D
lazko_caner Arkadaşlar iste messi bunu daa önceden hazırladıgımdan fuul menu degil ama begenilirse fuule ceviririm.:D Begenilirse fuule cevirip link veririm Yorumları alıyım:D:D