anka renef arkadaşlar herkez buraya okuduğu oyun(tabi kide pc ps xbox vb)teknoloji bilim dergilerini yazsın ve o dergiyi neden okuduğu yani en çok sevdiği yönlerini yazsın mesela ben pc tech ve gameworld okurum
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: anka renef o dergiyi neden okuduğu yani en çok sevdiği yönlerini yazsın mesela ben pc tech ve gameworld okurum :D Hani başta sen yazmamışsın
BaHaBaBa_ Orjinal Mesajı Yazan: Cesc15 Orjinal Mesajı Yazan: anka renef o dergiyi neden okuduğu yani en çok sevdiği yönlerini yazsın mesela ben pc tech ve gameworld okurum :D Hani başta sen yazmamışsın ZuHaH:D
BaHaBaBa_ Orjinal Mesajı Yazan: Cesc15 Ah ah:D Allah'ım neydi günahım:D:D:D:D:D:D:D:D Zuhah:D:D:DTöwbe töwbe:D:D:Dkoptum be fıkraya gerek yoq:D:D
BaHaBaBa_ Orjinal Mesajı Yazan: anka renef siz galiba galatasaraylısınız doğrumu abi geyik yapma, konuyu açtın ve şu yaptığına bak:D ben beşiktaşlıyım:DZuhaha:D:D
NuKe_15 Tmm ascık susun:DBak arkadaşım TV,Kültür müzik ve edebiyat diye bölüm war forumda biras incelersen görebilirsin bu konunun yeri orası;)Ayıca Cesc15 de nedeneini nie açıklamadığını soruyor.
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: NuKe_15 Tmm ascık susun:DBak arkadaşım TV,Kültür müzik ve edebiyat diye bölüm war forumda biras incelersen görebilirsin bu konunun yeri orası;)Ayıca Cesc15 de nedeneini nie açıklamadığını soruyor. Evet, onu diyorum ama, o ne diyo:D Edit: Arkadaşa özel mesajda gönderdim zaten
anka renef özür dilerim ama yazdığın mesajlar dalga geçer gibiydi konuya gelince en basidihaziran sayısında 1 dvd super onlineye üye olursan bedava adsl ve 3 aylık site veriyolar tekrar tekrar özür diliyorum
Cesc Sen "o dergiyi neden okuduğu yani en çok sevdiği yönlerini yazsın" demişsin, bende sen yazmamışsın dedim. Sonra sen garip garip şeyler yazdın. Neyse, kırdıysam kusura bakma ;) Konu iice dağılmasın..
ŞANLI_ Yani varya helal olsun yaa nerden espri çıkarmışsınız :D:D:D:D:d koptum :) ben zamanında LEVEL okurdum ama artık hiç bi dergi okumuorum inşallah burda yazılanlar iştahımı kabartırda okurum.
tolgatmac dergi okumayı severim en çok beğendiklerimse level ve slam'dir. ikiside çok müthiş dergiler
anka renef Level dergisini okumadım ama duydum güzel diyolar bundan önce başka 1 forum sayfasında anket var dı 1. olmuştu
NuKe_15 Eskiden düzenli olarak Level okurdum ama biras phalı şimdi o yüsten almıorm Her ay Four Four Two alıp okuyorum çhok zevkli oluo gerçekten tam bi fitbol dergisi.
SuperBamm National Geographic 4 senedir kesintisiz okuduğum dergi. Fotoğraflarıyla daha bi iyi oluyor kesinlikle her satırını okumaya çalışırım ilgimi çeken konuların..