Parasetamol Fizik kuralı diye bir şey var kardeşim, sen bu kuralları nasıl alt üst edersin! İnsanda utanma olur ya biraz :D :D Bu adamın ağırlık merkezi nerede yahu :D :D Ben hesaplayamadım :D
Peshayat Ya adam kendini geliştirmiş işte bu adamın öyle videoları vaki hayran kalırsınız azını açık kalır
RubenMartin olayı çözmek için kağıdı kalemi aldım, fiziki olarak olayı açıklamaya çalışıyorum.. 2 sorum war: 1. özkütle formülü neydi?? 2. bu bir insanmı??
KocumVolkan Orjinal Mesajı Yazan: FreeZinG BloW höst çüş oha vs vs...:D:D:eek: :eek: :eek: :eek: +1 :D
cracks onun kadar yetenekli olmasakda yinede bi kaç özelliğimiz var..uçmak gibi :D:D yerden yükseklik : 1.60 masa uzunluğu : 1.60 ehi :D
KocumVolkan Orjinal Mesajı Yazan: cracks onun kadar yetenekli olmasakda yinede bi kaç özelliğimiz var..uçmak gibi :D:D yerden yükseklik : 1.60 masa uzunluğu : 1.60 ehi :D abi senle tartışmamak lazım uçarsan bize böle neyaparız (iyi olmadı espri galiba):D
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: cracks onun kadar yetenekli olmasakda yinede bi kaç özelliğimiz var..uçmak gibi :D:D yerden yükseklik : 1.60 masa uzunluğu : 1.60 ehi :D Hadeeeeeeeee len yalancı böle bişi olmaz esas feyk bu ! :P o adamın sırtının orda bi saydam madde olcagını hiç düşünmediniz mi ? :cool: :P
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: cracks :D boşunamı flamingo dioalr zannediosunuz :D Yalandan ölcen şimdi bee :d
cracks Orjinal Mesajı Yazan: 14.05.2006, 13:16 @cracks KONU: küçüklük saçmalıklarınız+lakaplarınız lakabıma gelince okulda bana flamingo diolar :D nedeni bacaklarım usun ve çok fazla zıplıorm :) aha bu :D ulaşım :D