Shevchenko arkadaslar bugun bi sitede gördüm dünya kupasındaki oyuncularla takım yapıyoruz sonra da oyuna baslıyoruz galiba ya da böyle bisey daha ben takımı yeni aldım daha hic bilmiyorum ayrıca hediyede veriyolar adres bu http://www.playgamerino.com/vm/ms/tur/
Venom Yaptım bir takım:) Abbondanzieri Nesta, Juan, Ayala, Lahm Cole, Van der vaart, Kaka, Rebrov Ronaldo, Klose (Leo Franco, Zambrotta, Sorin, Muntari, Addo, Love, Benitez)
Hauta1n Cech Ramos Terry Lahm Deco Lampard Ronaldinho J.Cole Rooney Henry F.Torres Yedekler:Hildebrand,Miguel,Y.Komano,A.Toure,T.Rosicky,E.Barreto,Andre Titi Ama nası maç yapacağımızı anlayamadım:confused:
Eagle_Claw Orjinal Mesajı Yazan: Hellboy Cech Ramos Terry Lahm Deco Lampard Ronaldinho J.Cole Rooney Henry F.Torres Yedekler:Hildebrand,Miguel,Y.Komano,A.Toure,T.Rosicky,E.Barreto,Andre Titi Ama nası maç yapacağımızı anlayamadım:confused: Maç mı:confused:
Hauta1n Orjinal Mesajı Yazan: Eagle_Claw Orjinal Mesajı Yazan: Hellboy Cech Ramos Terry Lahm Deco Lampard Ronaldinho J.Cole Rooney Henry F.Torres Yedekler:Hildebrand,Miguel,Y.Komano,A.Toure,T.Rosicky,E.Barreto,Andre Titi Ama nası maç yapacağımızı anlayamadım:confused: Maç mı:confused: Yani oyunun ne zaman başlayacağını
CRNL arkadaşlar maçlar bugün başlayacak tam saatini bilmiyorum ama başlayacak yani kesin bugün ve temmuzun 9 una kadar devam edecek
Hauta1n Orjinal Mesajı Yazan: Õŋđê® arkadaşlar maçlar bugün başlayacak tam saatini bilmiyorum ama başlayacak yani kesin bugün ve temmuzun 9 una kadar devam edecek teşekkürler