---Hasan Kartal adlı vatandaş evinin bahçesine inmek üzere olan ışıklı cismi pompalı tüfekle kovalayarak kaçırdığını iddia etti. Kartal, cismi önce yırtıcı bir kuş sandığını söyledi. Kasaplık yapan Hasan Kartal, bahçesine inmeye çalışan meçhul cismi pompalı tüfekle kovalayarak kaçırdığını iddia etti. Bahçesindeki kümes hayvanlarının sürekli ötmesi ve huzursuzlanması üzerine dışarı çıktığını söyleyen Hasan Kartal, "Gökyüzünden inmekte olan bir cisim gördüm. Önce bunun tavuklarımı kapacak yırtıcı bir kuş olduğunu düşündüm, dedi. Dışarı çıktıktan sonra tüfeğini ışıltılı cisme doğrulttuğunu söyleyen Sökeli kasap, "Karşımdaki cismin yırtıcı kuş olmadığını anladım. 70 metre yukarıda ışıltılı bir uzay aracı vardı. Elimdeki pompalı tüfeği üzerine çevirdim. Meçhul cisim, ekseni etrafında renkli ışık saçarak yavaş yavaş Milli Park sırtlarından Ege Denizi üzerinde yükseldi ve kayboldu." dedi..
---isveç'te internetten bedava film, müzik veya oyun indirilmesinin cezalandırılmasına karşı olanlar, meclise girebilmek için parti kurdu. 'Korsan partisinin' lideri Rickard Falkvinge, AFP muhabirine 'Partimiz eylülde yapılacak seçimlere katılacak' dedi. Partinin önceki gün açılan internet (genel ağ) sitesinde yapılan açıklamada da seçim kampanyalarının tek konusunun 'internetteki dosyaların paylaşımının cezadan muaf tutulması ve entelektüel mülkiyetin kaldırılması' olacağı belirtildi.
---Önce Tarkan şimdi de Bush'tan çiş krizi... Reuters, fakirliğin konuşulduğu BM toplantısında ABD Başkanı'nın "Tuvalete gitmem gerekebilir" diye not yazdığını görüntüledi. Tarkan da 1994'te Savaş Ay'a "Çişim var" diyerek canlı yayını terk etmişti.
----Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Güvercinlik Köyü'nde 1957 yılında yaptırılan caminin kıblesinin yanlış olduğu anlaşıldı. Eyüp Doğru adlı kişi, geçen yıl misafir olarak geldiği Güvercinlik Köyü'nde camiye gitti. Doğru, kıblenin yanlış olduğunu öne sürerek, mihrabın yerinin değiştirilmesi gerektiğini söyledi. Konunun, köylüler tarafından Nevşehir Müftülüğü'ne iletilmesi üzerine yapılan incelemede, kıblenin yanlış olduğu ortaya çıktı. Müftülük yetkililerinin girişimi ile mihrap sağa çevrilerek kıble yeniden belirlendi.
---İngiltere’nin Bournemouth Kenti’nde 11 yaşındaki ‘Misty’ (Dumanlı) isimli bir kedi, köpekten kaçarken tırmandığı 10 metre yüksekliğindeki bir telgraf direğinin tepesinde kaldı. Bölge halkı, kediği kurtarmak için seferber olurken Richard Broome (43) isimli bir hayırsever, merdiveni dayıyarak korkudan sinmiş halde bekleyen hayvanı kurtardı. Kedisine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Debbie Dashwood ise ‘Richard Broome benim kahramanım’ dedi. Misty'yi görmek için tıklayınız. alıntıdır komikim.com ;)