PeSm@NiAc Bu sitede Pm oldum artık iyi kötü yaptıklarımı yayınlıcam burda umarım yararlı olurum İlk yaptıklarım biraz kötü olabilir ama bunlar gittikce güzelleşio heralde neyse Nihat Kahveci(Real Sociedad): Costacurta(Milan): Chevanton(Monaco): Ribery: Lincoln: Mauro Camoranesi F. Cannavaro Zambrotta Hasselbaink David Villa JUAREZ Update MARESCA Sinkiewicz http://www.paylas.com/download/844408344/Facepack.rar.html -->DoWnLoAd VANDEN BORRE ROBERTO CARLOS KRZYNOWEK Fran Sergio Bastos(Sivasspor) CAN ARAT Update LJUNGBERG İBRAHİM TORAMAN Update Cafu v3 MEHMET SEDEF SNEİJDER SERDAR KURTULUŞ UPDATE CİCİNHO LAMPARD ADRİANO+Hair OSCAR CORDOBA EMRE BELÖZOĞLU+Hair UPDATE FERNANDO TORRES Şu an tatildeyim internet cafe'den giriorum amatatildeki ewde bilgisayar war yaptıklarımı usb ile buraya arada bir koyucam
uurture nihat ve emrenin saçı hariç diğerleri müthiş derecede güzel olmuş başarılarının devamını dilerim.
H-KaN düne kadar taniolmayan birisinin böyle yüz calismalari yapmasi süper bisi yaa :D Lütfen Daha seviyeli sözcukler seç ;)
Facer güzelll devamını bekleriz PeSm@NiAc bide 3 büyüklerin yeni transferleri geldikçe onlarıda yapsan süper olur...
CRNL Flood yapmak yasaktır. Bir mesajını düzeltmek istiyor ya da ekleme yapmak istiyorsan düzenle yi kullan;)
PeSm@NiAc 10 kadar face yapmıştım fakat pc bozuldu yayınlıamıroum malesef inş. pzt'si gününden sonra geri başlıcam
PeSm@NiAc Tatilde olduum için face işine pek önem veremiorum bugün uzun aradan sonra 2 tane face yaptım umarım beğenirsiniz. MATİAS EMİLİO DELGADO ANDREA PİRLO