!nfern0 yiğido kardeş selam.msn'imi versem bana oradan bu o-edit hakkında yardımcı olurmusun biraz,bazı soru(n) larım varda..b_ismen@hotmail.com ilgilenirsen konuşabiliriz..
GS_uA1905 arkadaslar galatasarayin bir kac futbolcunun face lerini nerden bulabilirim messela carrusca ??????
speeeeed Orjinal Mesajı Yazan: YiGiDo_n°1 Ribery yi deisik bi saç modeli ile aldim, bmp de biraz genç gibi olmus dogru ona bi ara update çekerim: Kurtlar vadisi için hazirladigim face'lerin ss leri asagida: arkaşım sizler olmasanız bu pes'in zevki çıkmaz çok teşekkürler ama son riberynin linkini bi versen İYİKİ VARSINIZ
Sihdi Orjinal Mesajı Yazan: YiGiDo_n°1 Ribery yi deisik bi saç modeli ile aldim, bmp de biraz genç gibi olmus dogru ona bi ara update çekerim: Kurtlar vadisi için hazirladigim face'lerin ss leri asagida: Çok Güzel Faceler Bide Güllü (erhan) İçinde Yapsan kurtlar vadisine :D
FataL!ty® kurtlar vadisi yamamız çıktı arkaşlar faceleri orda bulabilirsiniz.. KV yamasını da dosyalar bölümünden..
okan87 can aratın linkini bir daha verebilirmisin.o link ölmüşte. eğer verirsen ban büyük bir yardımın dokunmuş olacak. BEKLİYORUM...
YiGiDo_n°1 Orjinal Mesajı Yazan: okan87 can aratın linkini bir daha verebilirmisin.o link ölmüşte. eğer verirsen ban büyük bir yardımın dokunmuş olacak. BEKLİYORUM... malesef elimde hiç bir link kalmadi formatta tüm dosyalarim uçtu, önceden indirmis birini bulabilirsen ancak o sekilde alabilirsin.