YiGiDo_n°1 Selam millet son çalismalarimin bi kismini yayinliorum, tamami soccerbug.net te mevcut... Can Arat Download Can Arat Download Tuncay Face Download Tuncay Yeni Saç Download Ugur Boral Download
YiGiDo_n°1 saol onur Orjinal Mesajı Yazan: FataL!ty® :) Kv leride koy müco.. :confused: off cem simdi senin msj i okuyunca aklima geldi onlarin uzerinden format geçti geriye sadece 11-12 tane ss kaldi :( Orjinal Mesajı Yazan: Cambaz Bir kaçtanede Galatasaray'lı bekleriz:p Hoşgeldin(iz).. hosbulduk, simdiye kadar hiç gs li yapmadim ama yaparim Yarim gs li ribery: Download F. Ribery
YiGiDo_n°1 yorumlar için tesekkurler beyler... Orjinal Mesajı Yazan: FataL!ty® Kv elimizde kaldı yani :( bu arada kurtlar vadisi için hazirladigim faceleri yedeklemisim bin'lerini buldum bu sabah elimizde kalmadi patch, çok yakinda kv full patch gelio :D
FataL!ty® bu arada kurtlar vadisi için hazirladigim faceleri yedeklemisim bin'lerini buldum bu sabah elimizde kalmadi patch, çok yakinda kv full patch gelio :D İçime su serptin :)
YiGiDo_n°1 Ribery yi deisik bi saç modeli ile aldim, bmp de biraz genç gibi olmus dogru ona bi ara update çekerim: Kurtlar vadisi için hazirladigim face'lerin ss leri asagida:
Burak_Dinho Baba Varya Süüüüüüüüüüüüpersin Nasıl Beceriyonuz Bu Face Yapmayı Valla Helal Olsun Devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...................
Zidane5xx yaa yigido kardes bunlar cok güzel eline saglik ama download linklerini vermemissin verirsen iyi olur simdiden sagol