kızılderili eczaneye girer:
-var bizim büyük şef ama yok bok
eczacı bir an düşünür ve şefin kabız olduğuna karar verir..hemen bir
kabız sökücü müsekkin verip gönderir. kızılderili ertesi gün yine gelir:
-var bizim büyük şef ama yok bok
eczacı hayret eder ama biraz daha kuvvetli bir ilaç verir..ertesi gün yine
aynı adam gelir:
-var bizim büyük şef ama yine yok bok
eczacı sinirlenip en kuvvetlisinden iki kutu verir ve "hepsini içsin" der
ertesi gün kızılderili yine gelir:
-var bizim büyük bok ama yok şef!!
---------------------
bi gün adamın teki ormanlık bi yolda arabasıyla gidiyomuş. aniden önüne kırmızılar içinde bi adam fırlamış ve "ben bu ormanın kırmızılı hipnasıyım, bana yiyecek bi şey vermezsen burdan geçemezsin" demiş. adam da uuraşmamak için bi şeyler verip yoluna koyulmuş. derken bu sefer sarılar içinde bir adam arabanın yolunu kesmiş ve "ben bu ormanın sarılı hipnasıyım, bana içecek bi şey vermezsen
vermezsen burdan geçemezsin" demiş. adam yine noolur noolmaz diye bi şeyler verip yoluna devam etmiş. birazcık yol aldıktan sonra mavi elbiseli birisi arabanın yolunu kesmiş. artık adam dayanamamış ve camdan beline kadar çıkıp "sen ne istiyosun lan ormanın mavili hipnası!!!" diye bağırmış. adam şöyle cevap vermiş: ehliyet ve ruhsat.
---------------------
ulkenin birinde dunya capindan feministleri bir araya getiren bir organizasyon yapilmis. amaclari cesitli seminerler yapip tecrubelerini birbirlerine anlatmakmis. birisinde soz alan ingiliz kadin anlatmis:
- "bir gun kocam gelince "bulasiklari artik ben yikamiycam, sen yika" dedim. 1. gun bir degisiklik gormedim, 2. gun gormedim, 3. gun yikamaya basladi" demis.
alman kadin:
- "bir gun kocam gelince "camasirlari artik ben yikamiycam, sen yika" dedim. 1. gun bir degisiklik gormedim, 2. gun gormedim, 3. gun yikamaya basladi" demis.
turk fadimeye sira gelince o da sunlari soylemis:
- "bir gun kocam gelince "yerleri artik ben temizlemiycem, sen temizle" dedim. 1. gun birşey gormedim, 2. gun gormedim, 3. gun yavas yavas gormeye basladim" demis.
----------------------
avcının biri avcılar kahvesinde genç avcılara anılarını anlatmaktadır..
"geyik tam tepedeydi koşarak yanına yaklaştım tüfeğimle nişan aldım ve tek fişekte geyiği aha boynuzlarının arasından vurdum,sonra tuttum geyiği kaldırdım bacaklarını omzuma aldım.."
akabinde avcının cep telefonu çalar ve avcı gençlere..
"çocuklar ben konuşayım siz nerde kaldığımı hatırlatırsınız" der..avcı konuşmasını bitirir ve gençlerin yanına döner..
- ee çocuklar nerde kalmıştık?
+ abi en son bacakları omzuna almıştın..
- ha sonra verdim yar..ı verdim yar..ı
----------------------
temel askerdedir. ilk gün komutan gelir ve:
-benim adım ali kırç. unutmayın kırç, arada r var. soyadımı yanlış söyleyen veya dalga geçen olursa yakarım.
komutan ara sıra askerlere kendi soyadını sorar. en sonunda sıra temel'e gelir.
-temel söyle bakalım benim adım ne?
temel düşünür ama bi türlü hatırlayamaz. o sırada arkadaşı kopya verir:
-temel olum unutma arada r var.
-haah hatırladım komutanım. ali gört!!!
-----------------------
kadin ve çocugu yolda yürümektedir. çocuk simarikligin dozunu iyice arttirmistir. kadin çocugu baska birisi ile korkutmanin ise yarayacagini düsünür. yoldan geçen bir adama:
- amcasi suna bir sey söyler misiniz
der. adam biraz düsünür ve çocuga:
- sus yoksa anani ..kerim!
-----------------------
müfettiş öğrencilere:
-bana tek heceli bir kelime söyleyin
öğrencilerden biri:
-tik
müfettiş:
-aferin oğlum adın ne senin?
öğrenci:
-tüleyman