The Patriot **Arkadaşlar geçen gün optik fare aldım (kablolu) ama içinden yazılım disketi çıkmadı aldığım herif bilgisayarında olması gerek diyo ama benim bilgisayarımda yok ve bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz acaba ** :confused:
Gökhan Disket Fare İle Birlikte Gelir. Fare"nin Extradan Fonksiyon Tuşları mı Var ? Yoksa Disketi Ne Yapacaksın Anlamadım :confused:
KarponE ben de fare aldim cd vardi icinde ama gerek yokdu cd yi takmaya usb ye takdigim an calisti fare
The Patriot **Disket gelmedi adam diyoki yazılımı pcinde yüklü olmalı diyo öle üstün özellikleiride yok sağ-sol tuş bide orta top sitesini falanda bulamadım hala arıyom işte** :(
cracks bişe dicem kablo girişi usb'mi yoksa klasik mouse girişimi..eğer usb ise bilgisayarının usb'sinde sorun vardır..
The Patriot Orjinal Mesajı Yazan: cracks bişe dicem kablo girişi usb'mi yoksa klasik mouse girişimi..eğer usb ise bilgisayarının usb'sinde sorun vardır.. USB hocam bi de şu oluyo fareyi takıyom yeni donanım bulundu diyo fareyide kullanıyom ama pc kapatıp açtığım zaman fareyi tanımıyor :confused: