kasis_ames arkadaşlar ben bu face çalışmlarında yeniyim rica etsem sorularımı cevap verebilcek insanlar bana yardımcı olabilirmi. o_edit ne işe yarior ve ben face eklemek için game grafiği kullnaıyorum ya çok büyük dio yada hata vberio afs lede olmuo yardımcı olabilecek abilerim kardeşlerim bna yardım ederse sevinirim bi pm ile msnlerini atsalar yada forumdan yardım etseler çok makbule geçer saygılarr...
yunuschav_17 faceler bence cok gusel yapılmıs tabı bazı futbolculara daha fazla ılgı gosterılmesı gerenk
kasis_ames arkadaşlar bu sitede herkes birbirine yardımcı olmak için var sanıyordum ama yanılmışım.hiçkimse bi yardım etmiyor bilenlerin en fazla yarım saatini alır.yinede saolun
caesarbrk lincolnün linki koyarmısınız herkes istemiş ama bi türlü koyan yoq.konuyu takan yok galiba artık :D
wanted_cancan Orjinal Mesajı Yazan: munezcngz ume ben bu faceleri oyuna atamıom ya yardımcı olurmusun özelden msj attım sana zaten iki dakkanı bana ayırırmısın rica etsem sanırım kitserver programıyla atılıo ama emin değilim?
patlican arkadaşım bence hepsini topla bir yama yap öyle böyle tek tek yapma bir paket halinde daha iyi olur ben indirririm paketle hatta bide kurulumu için video olsa daha bi manyak olur yama
Ume Şu anlık çalışma yapmıyorum arkadaşlar Gördüğüm kadarıyla konuyla alakasız mesajlar çoğalmış Yeni Çalışma gelene kadar konuyu kilitliyorum