AzRaEL_18 abi bunları yapıosunda pes2008 de nasıl seçices qi bunları face seçme yoq bea nasıl olcak :S:S
SeRcAnKoSe1985 Dosttum facelerin hepsi çok güzel ama birde fenerbahçeye ağırlık verırsen dahada guzel olucak.Başarılarının devamını dilerim...
bedmun Orjinal Mesajı Yazan: Umut :D Rogerio Bobô - Beşiktaş http://rapidshare.com/files/63919050/ROgerio_Bobo_By_UME.rar.html kim morartmış bunu lan :D
BeisNowomenT Arkadaşım rica etsem Maradona nın yüzünü yaparmısın?Belki çok olcak ama bir de Maradona nın tam yüzünden çekilmiş foğrafını bulabilirmisin acaba okadar aradım ama bir türlü bulamadım.
tuningchi Faceler süper dostum eline sağlık ama Lincoln ün linki verildimi yoksa ben mi görmedim Verilmediyse lütfen verebilirmisin ?;)
saydam ben yapayım kim hangi futbolcuyu istiyorsa ama nasıl yollanır size bilmiyorum kotalarınızdan cok gitmesin die cözünürlükleri biraz düşürdüm umarım cok bozulmamıştır
03Gs1905 Volkan Yaman ve Uğur uçar için kullandığın resimleri özel mesaj yoluyla bana gönderebilir misin saydam. Ve kendi çalışmalarını sergilemek için yeni konu aç..
Legend_Ghost_2307 galatasarayın son yaptıkların cidden mükemmel fenerli olmama rağmen beğendim :):D fenerbahçeden de bir kaç futbolcu yapsan güzel olur ama zamanın varsa müsaitsen tabii.. alex başta tabi sonra lugano ve beyaz bi edu :D:D:D:D:D
che_ua Emeğine,ellerine sağlık kardeş.Gerçekten muhteşem çalışmalar.Bir uA olarak renkdaşımdan gurur duydum :) . Bunların download linkleri yok.Mümkünse verebilirmisin? İkinci sorum,bu faceleri kitserver ile oyuna ekliyoruz değil mi?
trapdoor SE Orjinal Mesajı Yazan: che_ua İkinci sorum,bu faceleri kitserver ile oyuna ekliyoruz değil mi? Game Graphic Studio ile ekliyeceksin arkadaşım kit server ile değil...