logar_13 arkadaşlar bana lincoln ve nonda volkan yamanın oyundaki kodlarını verirmisiniz arkadaşlar bana çok lazım bide kitserver la nasıl ekliceyeğimi sölermisin okullar açılmadan ağız tadıyla oynayam yaw:D
Ume @koral53 koyduğun hakan balta linki kırık iyi bi foto olursa denerim @logar_13 benim faceler kitserver ile uyumlu değil game graphic studio ile oyuna aktarabilirsin..
logar_13 kardeş teker teker aramak zorunda kalmıyalım kodlarını biliyormusun vede ggs de hangi texti açıcaz sölersen ii olur kardeşim asıl bendeki sorun ggs ile açtıgımda bin çıkıyo onu nasıl str yapabilirim?
koral53 http://futbol.milliyet.com.tr/Images/OyuncuFotograf/455.jpg bu kırık değildir inşallah.bi dene.
Life. ya senin kadar yalancısını görmedim git sen fazce yapma yine kandırıyo bizi gerçek resimle yür git:D:D:D:D:D
Hakan Kadir Balta umut olmamıs ugur ucar baska resim varsa ondan dene diger yuzlerin yanında cok sonuk kalıyo bu ayrıca faceleri yani yuzleri player gdb manager programıylada oyuna atabilirsiniz
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: Ume Sağolun Uğur Uçar Download Kullanduığım resim kötüydü:( Umut seni yirim la ben.. :) En istediğim facelerden biriydi.Çok teşşekür ederim.Bu faceye laf edecek arkadaşlar Uğur Uçar'ın walpaper fotosunu bulmadan tek kelime etmesinler..
logar_13 bana hakan balta ümit karan ve hakan şükür face packleri olan varsa buraya linkleri koyabilirmi umut sendende hakan balta face pack bekliyoruz
pescimert yaw bu nondayı attım mapide ayarladım sadece saç çıkıyor herşey ayarlı hiç ibişi yok dierlerinin hepsi oldu ama nonda olmuyor bi el atın yaw