Ume Eyw Saolun Peter Crouch Version 2 Bi facepack daha çıkarma fiktrindeyim arkdaşlar 7 faceden oluşacak şimdi 5 tane tmmdır kaldı 2:D
Immune Hocam download linki yok crouch güzel de..Bir de bakalım bu sefer 4 göz olcak mı herif inşallah sorun düzelir..Bak yine gözümün önüne geliyo cruch un o hali ööö..:(
steros cok guzel calısmalar ama bitek yapıtıgn tum facelerden bi tek serhat akın ı begenmedim tekrar yap istersen
PeSm@NiAc Orjinal Mesajı Yazan: Ume Orjinal Mesajı Yazan: PeSm@NiAc Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Ume Cristiano Ronaldo FİNAL Download Saç Mystiq'e Ait. Model seninmi??? bide hesselink face'inin modeli seninmi mystiq'inkine benzioda ;) saçı belirtmişsin ama Evet Doğrudur abi ikisindede modeller mystiqe ait:D ama çok fazla o-editte oynadığım için tex ile , model mystiq'in Olmaktan çıktı galiba:D:D ama istiyorsan altına belityim. Sen ne kadar editlesende senin modelin olmadığı için bu emek hırsızlığı oluyo ilerlemek istiosan böyle şeyler yapma ;)
Ume Altına Belirttim Abi Model Mystiq Edit Bana Ait Diye Ama Emek Hırsızlığı falan yok ortada lütfen abi .