Venom Yüzün sol kısmında problem var yani sağ taraf sol taraftan açık olmuş(pek anlatamadım ama resme göre sağ taraf sol taraftan daha geniş)
Immune öncelikle hoşgeldin de bu konuyu hep takip ederim ama dikkat etmediğim bişey var bana özelden ulaşırsan sevinirim..
ali_dae Orjinal Mesajı Yazan: The_Best_7 öncelikle hoşgeldin de bu konuyu hep takip ederim ama dikkat etmediğim bişey var bana özelden ulaşırsan sevinirim.. o sana niye ulaşsın ki çok lazımsa sen ona ulaş
Immune Orjinal Mesajı Yazan: fnrbhc19072007 Orjinal Mesajı Yazan: The_Best_7 öncelikle hoşgeldin de bu konuyu hep takip ederim ama dikkat etmediğim bişey var bana özelden ulaşırsan sevinirim.. o sana niye ulaşsın ki çok lazımsa sen ona ulaş O bana ulaşmış olunca bende ona ulaşmış olucam aynı şey için neden laf atıyorsun.Ayrıca çok da fazla ilgilendirmediğini düşünüyorum..
Sarpus umut bi ara bosken taffareli yparmısın http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/0/0b/Taffarel.jpg
Venom Ricardo Izecson Dos Santos Kaká Leite'yi beğenmedim be daha güzellerini yapabilirsin. BMP'ye biraz sharpen atmayı dene.