MoonLord Oyun kurulunca editörde kuruluyor zaten yüklediğin klasöre bak yada başlatta oyunun kısa yolunun olduğuyerde yazıyor FM edityör diye
anelkaalexappiah hani oyunun ayarları değiştiriliyor mesela yabancı bir oyuncuyu Türk yapmak yani save game editor
Shevchenko al bakalım insallah calısır save game editör editörün calısması icin Microsoft .NET Framework 1.1'e ihtiyaç duyar. İndirmek için buraya tıkla
anelkaalexappiah çok teşekkürler abi abi load fm 2005 e basıyorum oyun açıkken bi uyarı çıktı 5.0.5 fm 2005 filan yazıyor tamam abi sanırım olacak çünkü fm 2005 5.0.5 i indiriyorum
Shevchenko alıntıladıgım sitede mcfm 5.0.2 yazıyodu :( sanırım bu 5.0.2 icin, 5.0.5 icin bulamadım kusura bakma
Pentagram_15 MCFM 05 v0.5.0 MCFM 05 v0.2.2 Ali yukarıda zaten .NET Framework 1.1 gerektiğini ve link'ini vermiş. ;)
bahtugrel arkadaşlar ben oyun açıkken load game diom search dio sonra ne yapaçam lütfen yardım edin acil
kurdt **Sen hangi oyunu oynuosun kardeşim onu sölesene?** **NoT:oRtalıgı ayağa kaldırmaya gerek yok bi mesaj atsan cevap gelir.**