cracks beyler internette buldum :D adam mükemmel yapmış.tabi ben yapmıcam ama belki arkadaşlarımıza yardımcı olur :p:p:p şaka biyana sadece göstermek için kimse kullanmasn lütfen.. http://abone.turk.net/yarma/tr/karne/lise.htm
Shevchenko bizim karneler turuncu bu sene, onun icin isime yaramaz, derslerim iyi saten ihtiyacım yok :)
[BдHдBдBд™] İşre benim sahte karnem:Pama şaka bi yana ingilizce ve matematik 1 olmasına rağmen sahte karne yapmıyorum;)
typhlosion aaa sahte işlerle uraşmayın abilerimiz kızıo. cracks çok ayıp kındım seni.. edit:ama şuda var hep emeğe saygı dersiniz ya adamlar okadar uraşmış benim artık ihtiyacım yok ihtiyacı olanlar emeğe saygı kullansınlar :)
anelka10 bugüne kadarr ortaya çıksydı site işime yarardı ama artık okul bitti sayılır yaramaz bize genç nesiller kullansın:)
uA_OgEdAy Hehehe ben bunda hepsini 1 yapıp babama götürücem :D ama yok kalpten gider :( noldu da bu çocuğun notları 180 derece döndü diye :)
Lvnt_Asn zaten böle seyler hep bizi bulur bize n zaman bisi lazım olura o sonra olur bizim nesil böle yaslandık beaa :)
Sezo1905 komik bi olay,bana lazım lise 1de fen derslerinde ve matematikde zorlandım biraz:Danadolu lisesinde.