Lost’ a Türk Oyuncu
Aylardır konuşuldu durdu Lost’taki Türk, Lost’taki Türk diye… Sonunda IMDB tarafından açıklanan Lost 5. sezon 11. bölüm oyuncu listesinde kendini gösterdi bu Türk. *Deniz Efe Açıkgöz * isimli oyuncu, Lost dizisinde Danny Addams karakterini canlandıracak.
Tamam; oyuncu bir Türk’ü canlandırmıyor ancak böyle bir durum zaten başarı değil senaristlerin uygun gördüğü birşey olurdu. Ortadaki başarı, bir Türk oyuncunun böyle bir yapıma seçilebilmesi.
Tekrarlıyorum, yanlış anlaşılma olmasın; olay milliyetçilik değil. Yani “İnanamıyorum! Lost’ta bir Türk!” diye sevinç çığlıkları atmıyorum. Sadece “Bu kadar oyuncumuz var, sinema filmi çekiyoruz, dizi çekiyoruz. Demek ki o kadar başarısız oyuncularımız var ki bir tanesi bile dev yapımlarda 5 dakika da olsa oynayamıyor, seçilemiyor” diyerek duyduğum üzüntü biraz azalıyor..
Lost hayranlarına şimdiden haber verelim dedik. 26 Mart’ta izleyecekleri “Whatever Happened, Happened” isimli Lost S05E11 bölümünündeki Danny Addams’ı daha dikkatli gözlerle izlesinler.