hercai01 http://www.gamershell.com/ps2/pro_evolution_soccer_6/screenshots.html site ismi alıntı ama sürekli girdigim bir site burda gördüm sizinle paylaşmak istedim
_Freestyler Oyunun adı bu değil ki :S ... Oyun PES2007 olarak piaysaya çıkacak ve We10 diye de bilinecek
PF.Napster Orjinal Mesajı Yazan: _Freestyler Oyunun adı bu değil ki :S ... Oyun PES2007 olarak piaysaya çıkacak ve We10 diye de bilinecek ps2 için yazıyo demekki ps2 deki adı bu olacak.
hercai01 aslında bende öyle biliyordum isim olarak bu şekilde görünce şaşırdım ama henüz kapagı belli degil kapagının resmi cıkınca belli olur.aslında baktıgım kadarıyla yine eksiklikler cok ama eminim yamalarla cok güzel bir oyuna benziyeceginden eminim
KargiGS www.trgamer.com da xbox için görüntüleri var o harika ya pc ye öyle grafik yapsalar yok satar pes6
hercai01 birde yedek oyuncuları gösterirse bence daha iyi olur saha kenarında yedek oyuncuları gösterseler cok iyi olur...
hercai01 banada öyle geldi pek degişiklik yok gibi tek güvendigim yamalar ama oyun hakkında tam bir acıklmadan sonra görecegiz bakalım...
Canerdude çok tşk.yalnız bişe gözüme çarptı. inter logosu nie öle piksel piksel??????.bi de adriano benzememiş sanki (kişisel yorum)