Eagle_Claw Çok ilginç bir site amacının ne olduğunu anlayamamakla birlikte kısaca açıklamasını yapiyim http://www.largestonlinestadium.com/ bu sitede herkes bir yere oturuyor oldukça alman var türk war yunanlı war yandakilerle sohbet edilebliyor tam olarak amacı ne bilmiyorum daha bir yere oturmadım.L 18 de bir SCN triubnü oluşturabilriz oturan nereye oturduğunu yazsın toplaşalım bir araya gelelim.
Thor Ben de oturmuştum bir koltuğa, hiçbir işe yaramıyor ama sitedeki videolar güzel. Özellikle bir kız topla hareketler yapıyor, o video en iyisi.
takunya bi olayı vardır diye dalmıştım ama göremedim. konsept iyi ama çok sade, değişik aktiviteler katsalar eğlenceli olabilir. j15 201. koltukta ikamet etmekteyimdir haftalardır.
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: Cambaz Buna benzer bi chat ortamı vardı.Adıma aklıma gelmiyor.Neydi ya? Gazogen :)
Cambaz Orjinal Mesajı Yazan: CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: CambazBuna benzer bi chat ortamı vardı.Adıma aklıma gelmiyor.Neydi ya? Gazogen :) Heh işte orası :) Orjinal Mesajı Yazan: Sasa_Ilic_22 Şimdi hangisine kayıt yaptırıyoruz? L/18 boş.Oraya bekleriz herkesi :)
Cambaz Orjinal Mesajı Yazan: Sasa_Ilic_22 Cambaz senin 2 yanını alıyom ama türkiye tshirt ü kalmamış Kalmama gibi bir durumun olamaması lazım:confused:
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Cambaz Orjinal Mesajı Yazan: Sasa_Ilic_22 Cambaz senin 2 yanını alıyom ama türkiye tshirt ü kalmamış Kalmama gibi bir durumun olamaması lazım:confused: Bulamadım:) Bende Galatasaray forması aldım bi tane. Bide kayıt olduktan sonra 24 saatli bişey dio. 24 saatliğine mi almışız o koltuğu?
TheMaNqLeR Orjinal Mesajı Yazan: Cambaz Orjinal Mesajı Yazan: Sasa_Ilic_22 Cambaz senin 2 yanını alıyom ama türkiye tshirt ü kalmamış Kalmama gibi bir durumun olamaması lazım:confused: ben aldım walla manglerscn olarak..
Cambaz 2 bölümde Türkiye t-shirt'ü.Eğer Türkiye t-shirt'ü giymek istersen myfan profil/my profil/my_fanstyle'ı kullanabilirsin.24 saat diye birşey yok.Görmedim ama öyle birşey yok yani.
_TaYFo_ Orjinal Mesajı Yazan: Cambaz Buna benzer bi chat ortamı vardı.Adıma aklıma gelmiyor.Neydi ya? Dostmaildeki olmasın
Cambaz Orjinal Mesajı Yazan: _TaYFo_ Orjinal Mesajı Yazan: Cambaz Buna benzer bi chat ortamı vardı.Adıma aklıma gelmiyor.Neydi ya? Dostmaildeki olmasın Yok yok Gazogen'di.
Cesc Tamam, Türkiye tshirtümü giydim:) Bi tane daha alıyorm. İsmimin sonuna SCN eklemeyi unutmuşum Bu Osmanlı padişahlarına benziyo Congratulations! Now your personal seat is reserved for 24 hours! Böyle yazıyo. Ne demek bu? Abi 24 saatlik sadece ya