turkishgamecenter gokhanka ben bu yamayı sorunsuz indirdim ancak bir oyunda sadece Türkiyede oyuncuların çoğunda aşağıdaki linkte çıkan resimdeki gibi bir görüntü oluştu.Ne yapmalıyım? LİNK=http://img294.imageshack.us/my.php?image=sorun2hr.jpg
dj_alcohol o zaman milli takım face + menuface güncellemesi yamasını yüklemeniz lazım zannedersem fifa.fat dosyasını face+menuface güncellemesi yamasından aldığım için böyle oldu.dediğim gibi milli takım face+menuface yamasını yüklerseniz probleminiz ortadan kalkacaktır.yamayı forumda bulabilirsiniz.
turkishgamecenter Yükledim olmadı oyun açılmadı.Oyun format attım.Siz kanal 1'i koyduğunuz dosyayı söylerseniz kendim editlemeye çalışacağım şimdiden teşekkürler zdata_10.big içinde hangi dosya yada fifa.bat içinde mi?
rakopa Premiere nin logosunu yapabilirmisin ALmanayanin sifreli kanalin? Yapsan süper olur !!!!!!!!!!!!!!
Batugol73 herkesin yüklemesini tavsiye ediyorum oyun çok daha gerçekçi oldu emin olun.çok saol arkadaşım paylaşımlarının devamını bekleriz ;)
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: alper297 kardeş bide benim diğer soruya hala cvp gelmedi bu çimler fln sende sğper duruyo bi yama fln mı indirdin?yoksa cozunurluk fulldemi? çim patch i yüklemiştir arkadaş