veysi17 2. ligde bursasporu aldım .fakat süper ligdemi oynamak daha zevkli olur.daha önce galatasarayı almıştım. 2. ayda kovdular.sonra 1. liglerden hiç bir takım istemedi beni.2. ligte yoktu o zaman. sap gibi ortada kaldım.2 lig seçtiğimde atsalar bile beni 2. ligteki takımlar kabul ediyor.sizce hiç 2. lig almadan oynamak dahamı eğlenceli(sanırım fazla uzun oldu:D)
Venom Kesinlikle 2. Lig A Kategorisini ve özellikle Bursaspor'u tavsiye ederim. Eğer Türkiye Liginden bir takımla oynamak istiyorsan 2. Lig A ve hatta 2. Lig B'yi kurmanı öneririm.
jailer antalyasporu çıkaramayan zati fm den anlamıyordur zati ne diyim oyuncuların hepsi çok güçlü 1 tranfer bile yetiyo ki transfersiz çıkarsın zaten ve ayrıca siirt sporu tavsiye ederim 7milyon dolar transfer bütçesi veriyorlar
Johan Ben Karşıyaka'yla oynarım 2.ligden takım alırsam. 2nci lig A Kategorisi benim açımdan zevkli geçiyor özellikle büyük yıldız alamama olayı ve rekabet çok güzel oluyor
amateur Süper lig'de Samsun'u alın, 2. ligden farkı olmuyor. 0 bütçe veriyorlar :D. Bu arada versiyon güncelleştirmediyseniz 2. lig B'yi seçmeyin, 2. sezon fikstür hatası oluyor.
kaanylc kardeslerim ben sarıyerı ıkıncı lig b katagorısınden a ya cıkardım ama fıksıttur ıslemedı kaldı sadece turkıye kupasının maclarını oynayabıldım neden
Batugol73 arkadaşım eğer bu soruyu bize soruyosan nasıl olur veya olmaz sen o oyunu lig başladıktan bir kaç ay sonra bırakırsın emin ol.
jacket Orjinal Mesajı Yazan: kaanylc kardeslerim ben sarıyerı ıkıncı lig b katagorısınden a ya cıkardım ama fıksıttur ıslemedı kaldı sadece turkıye kupasının maclarını oynayabıldım neden arkadas ustte yazmıştı ama gözünden kaçmış heralde eger oyunu guncellemezsen fikstur hatası veriyır.. oyunu guncelle ve bi daha oyna derim...
Batugol73 Orjinal Mesajı Yazan: jacket Orjinal Mesajı Yazan: kaanylc kardeslerim ben sarıyerı ıkıncı lig b katagorısınden a ya cıkardım ama fıksıttur ıslemedı kaldı sadece turkıye kupasının maclarını oynayabıldım neden arkadas ustte yazmıştı ama gözünden kaçmış heralde eger oyunu guncellemezsen fikstur hatası veriyır.. oyunu guncelle ve bi daha oyna derim... ewt oyunu güncellemen gerekiyo ondan sonra sorunun çözülür.
devotee Turkiye'yi secmeyin. Oyuncularin %90 i random a birakilmis ozelik bakimindan. Oyun cok zevksiz oluyor.