cracks Orjinal Mesajı Yazan: Frostmourne Pepsi'de sütten çıkmış ak kaşık di mi ? :):):):):) derim ben buna
MoonLord logo olayını resim olarak gördüm yapmışlar benziyor ama coca-cola içmeyi bırakmadım hatta kışın kola zararlı diye bıraktım ama olmuyor yaz gelince insanın illa istiyor bu zıkkı mı :)
TheMouzy COCACOLA NIN TADININ GÜZEL OLMASININ VEYA BİZE ÖYLEGELMESİNİN SEBEBİ YAPISINDAKİ UYUSTURUCU ÖZELLİĞİDE OLAN BİR MADDEDENDİR
Ozan JK coca colayı bıraktım diyebilirim kola içmem zaten pek fazlo ıce tea daha iyidir onu içerim genelde
[BдHдBдBд™] Orjinal Mesajı Yazan: Sasa_Ilic_22 Nasıl bıraktınız ya, ben bi türlü bırakamıyorum:( bende:)
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: TЯeX™ COCACOLA NIN TADININ GÜZEL OLMASININ VEYA BİZE ÖYLEGELMESİNİN SEBEBİ YAPISINDAKİ UYUSTURUCU ÖZELLİĞİDE OLAN BİR MADDEDENDİR uyuşturucu derken bundan kastın ne ki ?:confused:
NuKe_15 Kadeini kastediyor..Ama bence kafein baımlılık yapmıyor çünkü ben hermaçta 3 bardak kola içerim ama hala kola olmadan yaşarım...
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: NuKe_15 Kadeini kastediyor..Ama bence kafein baımlılık yapmıyor çünkü ben hermaçta 3 bardak kola içerim ama hala kola olmadan yaşarım... Kafein sanırsam Cola'daki tek katkı maddesi ve bu pepsi ve cola turka'da da var. Yanlş hatırlamıosam.
W0LF Bir CC(ismini hiç bir yerde kullanmam) birde Cola Turka'yı alın.İki de et parçası alın.(beyaz)Dökün bakalım ne oluyor ?(CC eti mosmor yapıyor,Turka'da da oluyorda CC kadar değil)
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: WormScn Bir CC(ismini hiç bir yerde kullanmam) birde Cola Turka'yı alın.İki de et parçası alın.(beyaz)Dökün bakalım ne oluyor ?(CC eti mosmor yapıyor,Turka'da da oluyorda CC kadar değil) normaldir içinde ph 5.7 olan asit var.. güçlü asitlerden yani ;)
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: WormScn Bir CC(ismini hiç bir yerde kullanmam) birde Cola Turka'yı alın.İki de et parçası alın.(beyaz)Dökün bakalım ne oluyor ?(CC eti mosmor yapıyor,Turka'da da oluyorda CC kadar değil) Bu yılların deneyi ve bilmeyen varsa yuh derim ! Coca Cola içen her insan eminim bunu biliodur.. Ama tam gaz deam :D Sigara içmektense Coca Cola içerm vala :D
Venom Orjinal Mesajı Yazan: SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: WormScn Bir CC(ismini hiç bir yerde kullanmam) birde Cola Turka'yı alın.İki de et parçası alın.(beyaz)Dökün bakalım ne oluyor ?(CC eti mosmor yapıyor,Turka'da da oluyorda CC kadar değil) normaldir içinde ph 5.7 olan asit var.. güçlü asitlerden yani ;) pH 5.7 kuvvetli asit olmuyor benim bildiğim kadarıyla:p
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ pH 5.7 kuvvetli asit olmuyor benim bildiğim kadarıyla:p Bencede :) şu kremlerin üzerinde yazan şeylerden diil mi bu ? :D
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ Orjinal Mesajı Yazan: SuperBamm Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: WormScn Bir CC(ismini hiç bir yerde kullanmam) birde Cola Turka'yı alın.İki de et parçası alın.(beyaz)Dökün bakalım ne oluyor ?(CC eti mosmor yapıyor,Turka'da da oluyorda CC kadar değil) normaldir içinde ph 5.7 olan asit var.. güçlü asitlerden yani ;) pH 5.7 kuvvetli asit olmuyor benim bildiğim kadarıyla:p güçlüden kastım mideye zarar vermesi bakımından diyorum..
erdim_1907 CocaCola'yi temizlik maddesi olarak da kullanabilirsiniz, tuvaletleri cok güzel temizliyor :p Hatta Coca Cola sayfasinda bile yaziyor.