matrix313 kendim antreman bölümleri oluşturuyorum ör:defans-ortasaha-forvet ayrı bölümler editliyorum ve niteliklere göre belirli ör:tactic-ball control-atack agırlıklı çalıştırıyorum.bölümleri kurdum koçları bu bölümlere nasıl atayacagım.??istedigim koçun istediğim bölümü çalıştırmasını istiyorum ama eski cm lerde oldugu gibi bu özelliği bulamadım.yeni açtıgım bölümlere oyuncuları yerleştirdim.çalışıp çalışmadıklarını bile bilmiyorum koç atamak için ne yapmam lazım?
Cesc Sen sadece o koçun hangi antreman türünde görev yapacağını belirliyebiliyorsun. Ör: Aerobic, defending, tactics vb.
matrix313 çok saçma ama. ben 10 tane program hazırlıyacağım mesela ama her koçun herkesi çalıştırmasını istemiyorum.kaleci koçu sadece kaleci bölumu çalıştırsın.bunun kesin bi çözumu olması lazım,bi resim gördum farklı bir skin altında fm 2006 oynuyodu ve benim eksikliğini görduğum yerde coach diye bir buton vardı.ama bende yok.patch falan mı yuklemis.nasıl olcak ?
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: matrix313 çok saçma ama. ben 10 tane program hazırlıyacağım mesela ama her koçun herkesi çalıştırmasını istemiyorum.kaleci koçu sadece kaleci bölumu çalıştırsın.bunun kesin bi çözumu olması lazım,bi resim gördum farklı bir skin altında fm 2006 oynuyodu ve benim eksikliğini görduğum yerde coach diye bir buton vardı.ama bende yok.patch falan mı yuklemis.nasıl olcak ? Kaleci koçunu goalkeeping görevine atarsan zaten sadece kalecileri çalıştırır. coach die bi butonu bilmiyorm