Yanlış bir yere açtıysam şimdiden özür dilerim.Arkadaşlar 2 senedir okulda kaldıgım sürece topladıgım bjk arşivini isteyen olursa memleketine cd yada dvd şeklinde yollayabilirim.
Arşivde baya bişe var Yaklaşık Olarak 30 gb civarında.Finaller bittikten sonra eve gidecem ve orada ttnet ile baglanacagımdan dosyaları upload etme gibi bi şansım yok. 56 kb ile ne kadar edilebilinir ki.
Kargo ile cdleri size yolladıgımda 2 gün içinde elinizde oluyor. Geçen sene 15 gb olan arşiv bu sene yeni eklenilenlerle filan baya bi genişledi. Arşivde fotograflardan mp3 e tribin videolarından gollere kliplere kadar herşey mevcut.
Yurtiçi Aras ve MNG kargo ile tüm türkiyeye yollanabiliyo. Türkiye dışına nasıl yollanıyor bilemiyorum.Kargoyu haftanın 3 günü yolluyorum. P.tesi , Çarşamba Ve Cumartesi Günleri yollayacagım ki tüm isteyenlere toplu göndereyim.
. Bedavaya herkese yollayamayacagım için
cd nin tanesi 700 mb 1.5 YTL. DVD nin tanesi 4.7 gb 5 YTL dir. Eger isteyen arkadaşlar olursa msn adresi : bjkarsivi@hotmail.com icq 103206297 isteyenler benimle irtibata geçerlerse daha ayrıntılı bilgi verebilirim. Merak ettigi soruları cevaplayabilirim.
Kargoyu Hatay'dan karşı ödemeli olarak yolluyorum oda maksimum 4-5 ytl olarak geliyor.
Arşivin screenleri linklerde mevcuttur. sorularınız için msne icqya yada mail yolu ile ulaşabilirsiniz. Saygılarımla.