Azro Salı günkü Polonya-Kolombiya maçında kalecinin attığı gol mutlaka izleyin :) ...page=1&t=t&f=b">...page=1&t=t&f=b
Kokane Bi sürü video var. En üstte de aradiginiz video bulunamadi diyor. Gazetede okumustum ve burda konu acmaya düsünyordum o videoyu istemek icin. Bi düzeltebilden...
Shevchenko bu güney amerika'lı kalecilerde bisey var eski Paraguay kalecisi Chilavert'in frikikleri meshurdu simdide Kolombiya kalecisi kaleden kaleye gol atmayı basardı, var bunlarda bisey var.. :)
Azro Bu arada birşey daha koymak istedim yeni başlık açık kirlilik yapmaya gerek yok. Takoz Recep'in Malmö maçında kendi kalesine attığı mükemmel gol heralde bunu hücümda olsa yapamazdı :D http://rapidshare.de/files/21810609/recep_malmoe.rar.html
ŞANLI_ Gazetelerde ünlü golcü kaleci diye geçiodu yani daha öncedende golleri var abimizin. Helal olsun vala bal mal atmış sonuçta :)
Shevchenko Hayır kalede Dudek yok dünya kupası icin cagrılmadı kadroya dikkatli bakarsanda kaleci arkasını da dönüyo ismini görebilirsin..
Azro Ya birde kaleci top tam girerken elini indiriyor aşağıya sanki auta çıkacakmış gibi falan bence çok şansızca olmuş ayrıca topta çok ilginç sekmiş ben hiç öel seken top görmedim.