Passenger aşağıda görmüş olduğumuz resimlerdeki kalemleri düz bir zemine koyuyoruz. o kalemler lazer ışığı yardımıyla harfleri yansıtıyor. parmağımızı hangi harfe götürürsek o harf ekranda gözüküyor. teknoloji çok hızlı ilerliyor
Cambaz Orjinal Mesajı Yazan: cracks oww güselmiş vala ulan Türkiyeye glene kadar soccercenterın 3 milyonüyesi olur O kadar çabuk gelmez ya.Sen onu 10 milyon yap :p
Thor Bu da var verildimi bilmiyorum ama yine de vereyim belki görmemiş olan vardır. Apple'ın patentini aldığı ve özellikle TabletPC'leri için kullanmayı düşündüğü söylenen "şey". http://video.google.com/videoplay?docid=6379146923853181774&q=apple%27s+touchscreen
zorbey türkiyede bir fuarla gelmişti bu alet. adını tam hatırlamıyorum. televizyonda göstermişlerdi.Çok abartılacak bir teknoloji yok aslında pek uzun sürmez gibime geliyor.
SteppenWolf Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň™ iyi paraya satarlar şimdi bize bunu yok olum kredi kartına taksit yapıyolar mış alırız bize komaz:D taksitli olunca bedava ya:)
OzGE_ Orjinal Mesajı Yazan: amateur Şerefsizim benim aklıma gelmişti... :) böyle bilgisayarın kullanım zevkimi olur ya:)