Son Beşiktaşlı Burak Yılmaz, Siyah-Beyazlı ekibe gelmesinde teknik direktör Tigana�nın önemli rol oynadığını belirtti. Beşiktaş�ın Antalyaspor�dan transfer ettiği Burak Yılmaz, gelecek sezonla ilgili iddialı açıklamalar yaptı... Söze Siyah-Beyazlı ekibe transferiyle başlayan Burak, �Teknik direktör Jean Tigana gençlere şans veriyor. Gökhan Güleç�in oynaması ve çok iyi performans göstermesi benim Beşiktaş�ı tercih etmemdeki en önemli neden oldu. Tigana, gençlere değer veren ve onların gelişimiyle yakından ilgilenen bir teknik adam. Benim için çok faydalı olacağına inanıyorum� açıklamasını yaptı.
�Forvette iyiyim�
Siyah-Beyazlı takımda ilk hedefinin forma şansı bulmak ve kalıcılığı yakalamak olduğunun altını çizen Burak, �Bana göre en iyi performansı o forvette veriyorum. Ancak taktik gereği, bazı maçlarda ve teknik direktörün isteklerine göre orta sahada da oynuyorum. Beşiktaş beni forvet olarak izledi ve o mevkideki oyunumla beğenildim� ifadesini kullandı. Fatih Terim tarafından Milli Takım�a da alınan genç oyuncu, liderlik vasıflarına sahip olduğunu ve her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi.