saydam ATI ekran kartları çim sorunuhttp://files.filefront.com/F4F+Turf+Patch+V11/;5057105;;/fileinfo.html bu yamayı kurmadan önce oyun silip tekrar kurun üzerine yamayı kurun ve calıştırın hayırlı olsun hepinize.. Ben burda yayınlanan yamayı da denemiştim bi işe yaramadı ama bu olayı cözd:rolleyes: ü
mertcan_slipknot saol kardeşim benim inşallah çözer yauh nedir bu çektiğimiz bi ağız tadıyla oynuyamadık şu oyunu
emreke :mad: saydam kardeş programı yükledim ama maça girerken oyundan masaüstüne atıyo nasıl olacak şimdi bu iş çözemedim:(
saydam benim kafemdeki bütün makinalara bunu yükledim ve hiç bir sorun cıkmadı ama okuduysan hiç yamasız yeni yüklenmiş oyuna yapılıyor bunu yani o atma sorunu bundan olamaz
eray841 arkadaşlar ben bu yamayı yeni kurduğum oyuna kurdum ve maça girdiğimde saha ve oyuncular bembeyaz oluyo üstteki süre vs gibi şeyler normal çıkıyo ekran kartım 256 mb asus 9550 game edition yeni driverini falan kurdum bu sorunu nasıl çözebilirim teşekkürler
saydam Bakın canım kardeşlerim benim kafemdeki bakinalarda 128 asus ati 9550 var benim kendi makinamda asus ati 9800 xt var ikisindede son driverlar yüklü üzerine oyunu 0 kurdum ve hiç bişi yapmadan bu yamayı kurdum ve sorunsuz calıştı olay bukadar basittt