MaddDogg rakipe negatif yada karşı koyucu yorumlarda bulununca hırsın artar baya benimki full ama oyunun türkçesini oynaman lazım yoksa ettiğin lafı anlamıyon :D
MaddDogg Orjinal Mesajı Yazan: Sari_LaciverT yaaa benimde sataşmadığım adam yokki hala 1 :D bilmem :D medyaya ters ters cevaplar ver oyuncuları azarla :D
Ozzy_AFR bende her maç oncesi polemik yaratıyorum 2 yılda 3 takım 2 milli takım degiştirdim sadakat 6 hırs 3 deli edio beni.. sadakatın kötü olması normalde hırs ??
MaNiaC_Manager Yaa sadakat kolay 2 oyucnu övüyorsun iki kupa alıyorsun sadakat 20 de bu hırs beni uyus ediyor :D
fatihresat Ben 2,5 sezon devirdim Sadakat 16, Hırs 15 anlamadım. Ben kimseye sataşmıyorum. Sadece medyaya iddaalı demeçler veriyorum.
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: fatihresat Ben 2,5 sezon devirdim Sadakat 16, Hırs 15 anlamadım. Ben kimseye sataşmıyorum. Sadece medyaya iddaalı demeçler veriyorum. Doğru, olabilir öyle..
Sari_LaciverT Ya ben chelsea deyken eleştirdim bir oyuncumu taraftar dayak attı diye haber geldi :D ......
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Sari_LaciverT Ya ben chelsea deyken eleştirdim bir oyuncumu taraftar dayak attı diye haber geldi :D ...... :D Ben hiç rastladım öyle bişeye