Anxiety Orjinal Mesajı Yazan: FreeZinG_BLoW_Lq 300 Spartalı gusel fılm Orjinal Mesajı Yazan: mirдňdд sınav filmini geçenlerde izleyebildim ancak güzel film bence... 2'side süper filmler.Ben bu aralar beynelmileli çok merak ediyorum.Giden varmı aranızda?
bart_ Evet, sınav filmide çok güzel.. Bide bayaa eski bi film olmasına rağmen yaklaşık 2 hafta önce anca izleyebildim: Life Is Beautiful ( Hayat Güzeldir ) çok güzel bir film..
PsYchO Sniper Arkadaslar ara Tatillerde ben hep Film izlerim yaklasik 1 günde 5 Film indiririm ve indirdiklerim arasindan size sunlari tavsiye ederim: Blood Diamond Alpha Dog Sinav Transporter 2 oceans 11 Tokyo Drift Babam ve Oglum Ve hic tavsiye etmedigim: MR.Beans Holiday gercektende cok sacma adam hic konusmuyo ve hicde komik degil:D Filmi 30dakka izledim sonra sildim:)
_TaYLaN_ Orjinal Mesajı Yazan: ĸAdι®_jĸ Babam ve Oğlumu sevmemiş olan insanevladı yoktur heralde. evet ya süper filim...
Anxiety Küçük Kıyamet.Yaşadığım deprem anılarını hatırlattı bana.Oldukça güzeldi.En azından diğer korku filmleri gibi kana fazla yer verilmiyor.Düşündürüyor.
Immune Orjinal Mesajı Yazan: ĸAdι®_jĸ Küçük Kıyamet.Yaşadığım deprem anılarını hatırlattı bana.Oldukça güzeldi.En azından diğer korku filmleri gibi kana fazla yer verilmiyor.Düşündürüyor. Harika bir film bence de! Çok fazla sansasyon yaratmadı ama bence Taylan Biraderler nefis iş çıkartmış.Film finalinde sürpriz bekleyenlere ;)
Kokane Son Osmanli Yandim Ali. Hem Atatürk zamani (gercek hikaye) hemde hayali kahraman. Cok hosuma gitti, son zamanlarin en iyi Türk filmi. Eeee, hep amerikalilar mi cikaracak hayali kahramanlari. Adamlar bi filmde basbakanlarini bile action kahramani yapmis ;)
PsYchO Sniper Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Son Osmanli Yandim Ali. Hem Atatürk zamani (gercek hikaye) hemde hayali kahraman. Cok hosuma gitti, son zamanlarin en iyi Türk filmi. Eeee, hep amerikalilar mi cikaracak hayali kahramanlari. Adamlar bi filmde basbakanlarini bile action kahramani yapmis ;) Bu Filmi cok izlemek istiyorum ama daha dogru düzgün bi Link bulamadim hepsinde sinemadan cekmisler..kalitesiz
Kokane Ben DVD olarak indirmistim sipadan ;) Ayrica Divx/Xvid yada VCD versiyonlarida var ama dedigim gibi P2P.
crdsa Aman Tanrım vardı dün atvde tvde ilk kez. ben çok beğendim. yenisi de haftaya çıkıyormuş galiba.
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Son Osmanli Yandim Ali. Hem Atatürk zamani (gercek hikaye) hemde hayali kahraman. Cok hosuma gitti, son zamanlarin en iyi Türk filmi. Eeee, hep amerikalilar mi cikaracak hayali kahramanlari. Adamlar bi filmde basbakanlarini bile action kahramani yapmis ;) 4-5 kere izledim belki.Her sahnesi kare kare aklımda..