OziLy **Scarface filmini öneririm.Al Pachino'nun çok güzel bir mafya filmi.GTA Vice City'nin filmi gibi düşünün.Sanırım GTA Vice City o filmden uyarlandı.**
KeRm Bence süper bu film. Hqmi The Green Street Hooligans 2'yi izledim. Ben beğendim 1. si ile pek bağlantısı olmasada güzel. Ama birinciden güzel mi dersiniz tabiki hayır. Goal 3'e de biraz baktım. Pek beğendiğim söylenemez kapattım sonra. 1.'cisi süperdi 2 de fena değildi ama 3'de bozmuşlar. Seri filmlerini keşke bozmasalar.. Bende izlemeyi düşünüyorum. Giden herkes çok beğenmiş. OziLy Bende izlemeyi düşünüyorum. Giden herkes çok beğenmiş. Yeşil Vadi Holiganları..iki filmde çok güzeldir. Anxiety **Inglourious Basterds 8/10** Anxiety **Body of Lies 8/10** Dio Hudson Forrest Gump'ı kesinlikle öneririm. Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden ŞANLI_ Eternal Sunshine of the Spotless Mind ( Sil Baştan ) Çok güzel bir aşk filmi. BJ 2 Dollar Felekten Bir Gece güzel bi komedi film kesinlikle izleyin. OziLy Eternal Sunshine of the Spotless Mind ( Sil Baştan ) Çok güzel bir aşk filmi. Aşk bize göre değil Ulaş Abi.Bu işler için yaşlandık. Geçen gün izlediğim Anlat Bakalım ve Anlatamadın mı? filmlerini öneririm.Mafya ve komedi iç içe girmiş. Thor Madem önerilerde tarih yok, İzlandalı efsane yönetmen Dagur Kári'nin filmi Voksne Mennesker kesinlikle tavsiyedir. "Dark Horse" şeklinde de geçiyor, ama aslında Danca'da "Yetişkin İnsanlar" demek. Crystal *Biraz geri kalmışım ama 2006 filmi olan Mission: Impossible III (Görevimiz Tehlike ) dün akşam izleme fırsatı buldum. Aksiyon severler için güzel bir film. Tom Cruise yine döktürmüş.* *Sanırım serinin devam filmi olan Mission: Impossible IIII 2011'de vizyona girecekmiş.* ThePunisheR_26 Felekten Bir Gece güzel bi komedi film kesinlikle izleyin. aynen ben de beğendim tavsiye ederim Felekten Bir Gece'yi... Ozan JK Avatar çok güzel görünüyor Battlestar Galactica ve Terminator'ün karışımı gibi birşey iple çekiyoruz 4 gün kalmış şimdi baktım. Ayrıca 3D seçeneğide varmış baya güzel olcak. Cliff Avatar çok güzel görünüyor Battlestar Galactica ve Terminator'ün karışımı gibi birşey iple çekiyoruz 4 gün kalmış şimdi baktım. Ayrıca 3D seçeneğide varmış baya güzel olcak. Aynen, filmin afişini çok beğenmiştim zaten. Fragmanlarını da izledim, baya sağlam bir filme benziyor. Şimdiden cumartesiye yerimi ayırttırdım. Umarım beklentilerimi boşa çıkarmaz. Ozan JK Basrollerinde Gerard Butler (300 Spartali) ve Jamie Foxx´un oldugu Law Abiding Citizen guzel film aksiyon/polisiye tarzi. c.messi ardaşlar ben unutamadığım filmleri yazıyorum godfather scarface fightclup rocky serisi rambo serisi oxford cinayetleri se7en ucuz roman leon esaretin bedeli forrest gump iyi,kötü,çirkin bide film önerisi olarak reservoir dogs öneriyim Ozan JK Trainspotting yok böyle birşey. Lumos "Law Abiding Citizen - Adaletin Peşinde" kesinlikle önerilir. Neo Inception filmini sinemada izleyin bence. Güzel kurgusu olan bir film. « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
Hqmi The Green Street Hooligans 2'yi izledim. Ben beğendim 1. si ile pek bağlantısı olmasada güzel. Ama birinciden güzel mi dersiniz tabiki hayır. Goal 3'e de biraz baktım. Pek beğendiğim söylenemez kapattım sonra. 1.'cisi süperdi 2 de fena değildi ama 3'de bozmuşlar. Seri filmlerini keşke bozmasalar.. Bende izlemeyi düşünüyorum. Giden herkes çok beğenmiş. OziLy Bende izlemeyi düşünüyorum. Giden herkes çok beğenmiş. Yeşil Vadi Holiganları..iki filmde çok güzeldir. Anxiety **Inglourious Basterds 8/10** Anxiety **Body of Lies 8/10** Dio Hudson Forrest Gump'ı kesinlikle öneririm. Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden ŞANLI_ Eternal Sunshine of the Spotless Mind ( Sil Baştan ) Çok güzel bir aşk filmi. BJ 2 Dollar Felekten Bir Gece güzel bi komedi film kesinlikle izleyin. OziLy Eternal Sunshine of the Spotless Mind ( Sil Baştan ) Çok güzel bir aşk filmi. Aşk bize göre değil Ulaş Abi.Bu işler için yaşlandık. Geçen gün izlediğim Anlat Bakalım ve Anlatamadın mı? filmlerini öneririm.Mafya ve komedi iç içe girmiş. Thor Madem önerilerde tarih yok, İzlandalı efsane yönetmen Dagur Kári'nin filmi Voksne Mennesker kesinlikle tavsiyedir. "Dark Horse" şeklinde de geçiyor, ama aslında Danca'da "Yetişkin İnsanlar" demek. Crystal *Biraz geri kalmışım ama 2006 filmi olan Mission: Impossible III (Görevimiz Tehlike ) dün akşam izleme fırsatı buldum. Aksiyon severler için güzel bir film. Tom Cruise yine döktürmüş.* *Sanırım serinin devam filmi olan Mission: Impossible IIII 2011'de vizyona girecekmiş.* ThePunisheR_26 Felekten Bir Gece güzel bi komedi film kesinlikle izleyin. aynen ben de beğendim tavsiye ederim Felekten Bir Gece'yi... Ozan JK Avatar çok güzel görünüyor Battlestar Galactica ve Terminator'ün karışımı gibi birşey iple çekiyoruz 4 gün kalmış şimdi baktım. Ayrıca 3D seçeneğide varmış baya güzel olcak. Cliff Avatar çok güzel görünüyor Battlestar Galactica ve Terminator'ün karışımı gibi birşey iple çekiyoruz 4 gün kalmış şimdi baktım. Ayrıca 3D seçeneğide varmış baya güzel olcak. Aynen, filmin afişini çok beğenmiştim zaten. Fragmanlarını da izledim, baya sağlam bir filme benziyor. Şimdiden cumartesiye yerimi ayırttırdım. Umarım beklentilerimi boşa çıkarmaz. Ozan JK Basrollerinde Gerard Butler (300 Spartali) ve Jamie Foxx´un oldugu Law Abiding Citizen guzel film aksiyon/polisiye tarzi. c.messi ardaşlar ben unutamadığım filmleri yazıyorum godfather scarface fightclup rocky serisi rambo serisi oxford cinayetleri se7en ucuz roman leon esaretin bedeli forrest gump iyi,kötü,çirkin bide film önerisi olarak reservoir dogs öneriyim Ozan JK Trainspotting yok böyle birşey. Lumos "Law Abiding Citizen - Adaletin Peşinde" kesinlikle önerilir. Neo Inception filmini sinemada izleyin bence. Güzel kurgusu olan bir film. « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
OziLy Bende izlemeyi düşünüyorum. Giden herkes çok beğenmiş. Yeşil Vadi Holiganları..iki filmde çok güzeldir.
OziLy Eternal Sunshine of the Spotless Mind ( Sil Baştan ) Çok güzel bir aşk filmi. Aşk bize göre değil Ulaş Abi.Bu işler için yaşlandık. Geçen gün izlediğim Anlat Bakalım ve Anlatamadın mı? filmlerini öneririm.Mafya ve komedi iç içe girmiş.
Thor Madem önerilerde tarih yok, İzlandalı efsane yönetmen Dagur Kári'nin filmi Voksne Mennesker kesinlikle tavsiyedir. "Dark Horse" şeklinde de geçiyor, ama aslında Danca'da "Yetişkin İnsanlar" demek.
Crystal *Biraz geri kalmışım ama 2006 filmi olan Mission: Impossible III (Görevimiz Tehlike ) dün akşam izleme fırsatı buldum. Aksiyon severler için güzel bir film. Tom Cruise yine döktürmüş.* *Sanırım serinin devam filmi olan Mission: Impossible IIII 2011'de vizyona girecekmiş.*
ThePunisheR_26 Felekten Bir Gece güzel bi komedi film kesinlikle izleyin. aynen ben de beğendim tavsiye ederim Felekten Bir Gece'yi...
Ozan JK Avatar çok güzel görünüyor Battlestar Galactica ve Terminator'ün karışımı gibi birşey iple çekiyoruz 4 gün kalmış şimdi baktım. Ayrıca 3D seçeneğide varmış baya güzel olcak.
Cliff Avatar çok güzel görünüyor Battlestar Galactica ve Terminator'ün karışımı gibi birşey iple çekiyoruz 4 gün kalmış şimdi baktım. Ayrıca 3D seçeneğide varmış baya güzel olcak. Aynen, filmin afişini çok beğenmiştim zaten. Fragmanlarını da izledim, baya sağlam bir filme benziyor. Şimdiden cumartesiye yerimi ayırttırdım. Umarım beklentilerimi boşa çıkarmaz.
Ozan JK Basrollerinde Gerard Butler (300 Spartali) ve Jamie Foxx´un oldugu Law Abiding Citizen guzel film aksiyon/polisiye tarzi.
c.messi ardaşlar ben unutamadığım filmleri yazıyorum godfather scarface fightclup rocky serisi rambo serisi oxford cinayetleri se7en ucuz roman leon esaretin bedeli forrest gump iyi,kötü,çirkin bide film önerisi olarak reservoir dogs öneriyim