Venom Orjinal Mesajı Yazan: tolgatmac Orjinal Mesajı Yazan: yes man Şöyle sağlam romantik komedi önerebilecek var mı aranızda arkadaşlar:)? good luck chuck kesinlikle izlemeni tavsiye ederim;) İndirdim, en kısa sürede izleyecem. Başka önerileriniz varsa açığız :)
Kaan Kural Dustin Hoffman'ın müthiş bir iş çıkardığı ve bolca ödül kazandığı Rainman filmini öneririm.
Ozan JK Dün Hangover'a (Felekten Bir Gece) gittim gerçekten süper film.Komedi filmi için pek sinemaya gitmem ama bu süperdi gülmekten inlettim salonu valla :D 2 tanede süpriz konuk oyuncu var birisi Türkiye'den diğeri box camiasından:)IMDB puanıda 8.3:cool:
Burakreis Benim şuana kadar izlediğim filmleri düşünerek bi yorum yaparsam ilk 5'i şöyle sıralarım. 1-)Forrest Gump 2-)Fabuleux Destin Amelie Poulain Le 3-)Esaretin Bedeli 4-)A Beautiful Mind 5-) Frequency(Frekans) Eğer bunlardan birini izlemediysenizx izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim.
qkhAn23 Orjinal Mesajı Yazan: FreeZinG_BLoW Dün Hangover'a (Felekten Bir Gece) gittim gerçekten süper film.Komedi filmi için pek sinemaya gitmem ama bu süperdi gülmekten inlettim salonu valla :D 2 tanede süpriz konuk oyuncu var birisi Türkiye'den diğeri box camiasından:)IMDB puanıda 8.3:cool: Gerçekten süper bir filmdi:D Bende tavsiye ederim.
Devilcocuk Benjamin button'ın tuhaf hikayesi izleyen oluştur mutlaka aranızda fakat izlenmesi gereken bir film;)
Wonderkjd **Son ders aşk ve üniversite de aylar önce izleyip aklımda kalan ender filmlerden yerli yapım arayanlar bunu değerlendirsin Ferhan Şensoy filmi ;)**
James Sunderland The Shining. İzleyen çok kişi vardır ama izlemeyenler için söylüyorum, kesinlikle kaçırılmaması gereken bir başyapıt.