Omerdinho Arkadaslar bana önerebileceginiz iyi bir savunma oyuncusu varmi defansim cok kötü her mac gol yiyorum..
Omerdinho Orjinal Mesajı Yazan: GuiNeVeRe gladstone lucas rocha borre (anderlecht te) kompany castran.. hepsi hem genç hem süper.. Yardimin icin sagol.
jacket Goodson...(FC DALLAS) Oliver Deschacht...(ANDERLECHT) Petr Collen...(FEYENOORD) Javier Rodriguez...(CHİVAS) Hedwiges Maduro...(AJAX) Julio Cesar Cacares...(RİVER PLATE)
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Omerdinho Arkadaslar bana önerebileceginiz iyi bir savunma oyuncusu varmi defansim cok kötü her mac gol yiyorum.. Kaçıncı sezondasın?
Omerdinho Orjinal Mesajı Yazan: Sasa_Ilic_22 Orjinal Mesajı Yazan: Omerdinho Arkadaslar bana önerebileceginiz iyi bir savunma oyuncusu varmi defansim cok kötü her mac gol yiyorum.. Kaçıncı sezondasın? Fenerbahce ile yeni bir kariyere basladim ilk sezon....
Cesc Luis Amaranto Perea(headingi biraz düşük ama çok ii), Marco Antonio Caneira, Miroslav Karhan, Patrick Müller, Rogerio
Omerdinho sagolun isimler icin fakat yabanci sorunu var ya bu sorunu nasil ortadan kaldirabilirim bilen varmi :D
jacket Güngör Öztürk(İst.Belediye) Ömer Topraktepe(Türktelekom) Özellikleri iyi ama çok genç değiller 25-26 yaşlarındalar...