"3 olmadı, 5 olacak"
3. şampiyonluğu kılpayı kaçırdıklarını söyleyen Selçuk Şahin, bu sezonla birlikte üst üste 5 şampiyonluk kazanacağız iddiasında bulundu
Derede boğulduk
Fenerbahçe ve milli takımın başarılı orta alan oyuncusu Selçuk Şahin, tatilini geçirdiği Mersin’in Silifke sahillerinde, soruları yanıtladı. Lige iki kupa almak, dolayısıyla üst üste üçüncü şampiyonluğu kazanmak için başladıklarını dile getiren Selçuk, “Herşey son ana kadar çok güzel gidiyordu. Ufak tefek kayıplarımız olsa bile, bizim peşimdeki takımları bir bir yendik. Ancak son maçta herşey bizim elimizdeyken, okyanusları aşmamıza rağmen, derede boğulduk. Camiaya büyük bir şok yaşattık" dedi.
En iyisi gelir
Selçuk, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu şokla birlikte hocamız, başkanımız, yönetim kurulumuz gitti. Ancak bizi tekrar motive edecek bir 100. yıl hedefimiz var. 2006-2007 sezonu ile birlikte yeniden 1-2-3-4-5 yapıp üst üste 5 yıl şampiyonluğu kimseye kaptırmak istemiyoruz. Daum’un gitmesi tabii ki iyi olmadı, Türkiye şartlarını biliyor, bizi yakından tanıyordu. Ancak Fenerbahçe çok büyük bir kulüptür ve kendisine yakışan hocayı bulacaktır. Beşiktaş’a giden arkadaşımız Nobre’ye ise yeni hayatında başarılar dileriz.
Çalışmalara başladı
“Bu yıl yükümüz çok ağır. İki ön eleme oynayacak olmamıza rağmen mutlaka Şampiyonlar Ligi’ne kalmak zorundayız. Çünkü bu anlamlı yılda Devler Ligi’nin dışında kalamayız. Bizi en çok sevindiren ise başkanımızın geri dönme düşüncesidir. Şu anda ailemle tatilimi memleketimde geçiriyorum. Bu bana yeni sezon öncesi büyük moral verecek. Ayrıca doktorumun ve antrenörümün verdiği program çerçevesinde çalışmalarımı sürdürüyorum. Kaybedilen şampiyonlukların üzüntüsünü ise hala üzerimizden atamadık.