ozosh Arkadaşlar benim editorüm yavaş olduğu için sizden rica etmek istedim. BÜYÜK LİGLERİN TAKIMLARINDAN Bİ LİG KURALIM MESELA PREMİER LİG OYUNCULARI,SERİA A OYUNCULARI GİBİ TAKIMLARDA OLUŞAN Bİ LİG KURALIM.BUNU YETKİLİLERE VE UZMANLARA SÖYLÜYORUM LÜTFEN BÖYLE BİŞEY YAPIN
ozosh MESELA BEN HEMEN Bİ PREMİER LİG KADROSU KURDUM: GK 1-CECH RB 2-EBOUE CB 3-TERRY CB 5-FERDİNAND CB 4-RİİSE DMC 6-GERRARD RM 7-C. RONALDO LM 8-ROBBEN AMC 10-LAMPARD ST 9-HENRY ST 11-ROONEY GİBİ
ozosh İNGİLTERE,ALMANYA,İSPANYA,FRANSA,TÜRKİYE,BELÇİKA,DANİMARKA,HOLLANDA,İSVİÇRE,İSVEÇ,AVUSTURYA,ARJANTİN,BREZİLYA.... GİBİ LİGLERDEN KURULABİLİR
typhlosion varmı ben niye hiç duymadım?? ama ben ancak o isimde yapabilirim benim aklıma ilk o isim geldi çünkü.. isim hakkını alabilirmisin sen ozaman bize geçer isim ?
ozosh sen WORLD DREAM LEAGUE'i duymadın mı yoksa şaka mı yapıosun? Makkay'ın yaptığı büyük çalışmayı fm oynayan oyanamayan her SCN üyesi bilir
ozosh Orjinal Mesajı Yazan: SAKA_ONUR varmı ben niye hiç duymadım?? ama ben ancak o isimde yapabilirim benim aklıma ilk o isim geldi çünkü.. isim hakkını alabilirmisin sen ozaman bize geçer isim ? neden sadece bu isimle yapabilirsin????
Venom Başka isim yok mu ya?:) World Dream League haricinde bir isim bulunabilir yoksa yamalar karışabilir. "Stars League" gibi bir isim olabilir.
typhlosion :) ya hocam dalga geçiorum harbi harbi ciddiye alıo.. istediğin büyük takımları bi ligde toplamak e bu zaten var!!!
intern arkadaşın bahsettiği oyuncularıda farklı takımlarda birleştirmek. olabilir... değerlendirmeye aldım... ***intern***
Elik SCN.Lig yönetimi olarak böyle bir sistemi PES 5 oyunu için bu yaz yapacağız. FM ve PES farklı oyunlar olsalarda kısaca temel mantığımızı anlatayım size. SCN.Lig'de büyük liglerden bir veya birkaçını seçerek PES Lig oluşturacağız. Örnek vermek gerekirse İtalya ve İspanya ligi adları altında ligler oluşturacağız. Bu liglere katılabilecek oyuncu sayısı gerçek hayattaki takım sayılarıyla aynı olacak ve fikstürde birebir aynı olacak. Lige katılan her oyuncuya bir takım verilecek ve oyuncular maçlarını bu takımlar üzerinden yapıp sonuçları SCN.Lig'e gönderecekler. SCN.Lig yazılımıda kendi otomasyonu içerisinde ligi yönetecek. Diğer oyunlar içinde turnuvalar haricinde bu tip ligler oluşturacağız ama atlanmaması gereken en önemli nokta katılımcı sayısıdır. Gerçek katılımcılar olduğu sürece bunun yönetilmesi ve sonlandırılması çok zor değil.
typhlosion hmm ozaman arkadaşımım dediğini yanlış anlamışım össden sonra ben bu fm için dediğini yapabilirim..
Pentagram_15 Bu tip bir database hazırlığı için denemelere iki gün önce başladım, öss'den sonrada büyük ihitmal buna uygun bir database yayınlarız. Bu yayınlayacağımız yamayı aynı zamanda online içinde en uygun ve hızlı olacak şekilde sunmaya çalışacağız. Birde PES ile aynı sistemi kullanmak zor çünkü FM'de hazırlık maçları lig maçları kupa maçları atmosfer vs... durumlarından dolayı öyle iki kişi girip dostuk maçı yapıp sonucu yazarsa çok yanlış olur. O yüzden bu sistemi hem oyunda bir lig oluşturacak hemde sitede bir lig oluşturacak şekilde kurmalıyız. Neyse ayrıntıları konuşuruz, kimse aceleci davranmasın oldukça sağlam yeni bir online lig sistemi için uğraşıyoruz. ;)