Öyleyse biraz daha bekle bence..
Biz her dönem çok heyecanlı davranıyoruz ve herşey istediğimiz gibi olsun derken kurduğumuz bazı proğramlar,faceler kısaca yamalar bir çok arkadaşın da bahsettiği gibi oyundan atmalar,belli belirsiz bilgisayarın resetlenmesi gibi sıkıntılara yol açıyor bu yüzden biraz daha beklemek ve sabır göstermen gerekli..Yabancı sitelerde bu ii çok iyi bilen ve hastaları var dolayısıyla ilerde daha az sıkıntılı güzel Working vb.proğramlar yayınlanır, bu süre içerisinde de sen daha güzel formalar yapmakla kendini meşgul et bence..Özellikle Türkiye Formaları...Bu arada Brezilya Forması iyi olmuş ellerine sağlık.
Ben şu ana kadar herhangi bir yama falan kurmadım bir kaç defa Türkiye ile Dünya Kupasını kazandım oyun da ne donma,ne oyundan atma nede başka bir sıkıntıyla karşılaşmadım..
Ben oyunu korsan olarak ilk defa Yurt dışından Rusya'dan aldım, bugüne kadar tüm Fifa oyunlarını Türkiye den alan bir kişi olarak çok memnunum.Kurulum biraz uzun ve farklı ancak şu ana kadar hiç bir sıkıntı yok hele bir de orjinal şekliyle oynarsan sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum..
tam olarak sorununun cevabı değilse de en mantıklısı bu..
Saygılar..
Orjinal Mesajı Yazan: ondery
Evet bu çözüm olur, ama o zaman da oyun çok sade oluyo. Açtığım konudaki formaları gördün mü? "ForzaÖNDER Kit Store" . Bi sürü forma yaptım, Kit Working olmadan da onları oyuna aktaramıyorum. Yaptığım formalarla oynayamadıktan sonra da oyun tat vermiyor. Sadece Kit Working yüklü zaten. Başka şekilde yükleyemez miyim formaları oyuna?