xXxHarryPotterxXx pes4/we8 dosyaları inmiyor lütfen yardım edin sorun sitede ise yetkililerden rica ediyorum ilgilenin
bilgin77 ben de indiremedim elinde pes4 isim düzeltme yaması olan varsa bana gönderebilirmi?e-mail:bilgin7@tnn.net teşekkürler.
formen_058 sitedeki moderatör arkadaşlar lütfen sitenizle ilgileniniz bizleri madur etmeyeceğinize yürekten inanıyoruz sayglarımla
F.T 9 buyrun arkadaşlar tr spiker: http://files.filefront.com/Scn_pes_4_Trke_Spiker_v10/;3879534;;/fileinfo.html
byerkanbrucelee evet sayfa yuklenirken hata olustu yaziyor bide sizi biyerden taniyor gibiyim galiba mac yapmistik liverpoolu aliyordunuz galiba:)
Sorax Arkadaşlar bahsettiğiniz oyun PES4... Yani oyun 2005'te çıktı ve yamaları da 2005-2006'da yayınlandı. aradan 4 sene geçti. Tüm linkler Download Siteleri tarafından indirilmeyince otomatik olarak silindi. Linkler silinince bizim yapabileceğimiz birşey kalmıyor ne yazıkki... Winning Eleven 8 yamalarını PES4'e de yükleyebilirsiniz. Ayrıca 2011 sezonunun yaması WE8/PES4 ile ortak çıkartacağım. Eski yamaları aramaktansa yenileri tercih etmenizi tavsiye edrim. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler...