**"Alıntıdır"**
Öncelikle bu sene Daum'un gideceğini söylemeliyim.
Semih ve Daivid kesinlikle gidiyorlar.
Yedek kalecimiz Mert Kiralanıyor. Alt yapıdan yeni bir kaleci cıkartılacak. Mert Avusturya liginden bir takımla görüsme halinde ve %90 gidicek.
Özer Hurmacıyla Hamburg takımı ilgileniyor. İyi bir teklif gelirse gönderilecek. Kendisinin Fenerbahçe'de kalmak istediğini söylemeliyim.
Gökhan Gönül ile Manchester City ilgileniyor. Ciddi anlamda Fenerbahçe kulübüne baskı yapıyorlar. Fenerbahçe Kulüne çok çok iyi bir teklif getireceklerini duydum.
Alex i 2 senedir Santos İstiyor. Fakat yönetim kurulu göndermek istemiyor. Önümüzdeki sezon bitiminde Alexin yeni takımı Santos olacak.
İlginç bir istek de Amerikan futbol takımlarindan birinden geldi Alex için.
Volkan için dünyanın her tarafindan kulupler sıralanmıs durumda. Çok yoğun bir ilgi var fakat Hurmacı gibi Volkan'da Fenerbahçeden ayrılmak istemiyor.
Ve oyuncularımıza gelen en ciddi teklifler arasında bonservis bedeli takımı ve oyuncumuzu söylüyorum. Emre, 6.8Milyon Sterlin, Tothenham.
Bir çok oyuncumuz teklif alanlar içerisinde bunlar ise cok dikkat cekenler.
Şimdi gelelim kulubumuzun görüsmelerine.
Bu bölümde zorlanmak istemiyorum ve üstüme gelmenizi istemiyorum söylemek istediklerim söyleyeceklerimle kalacak ve ek olarak bir şey söylenilmeyecek.
Guiza durumu takas da gündeme gelebilir. Talip olan takımlar var. Max bonservis veren kulup 8Milyon Euro oneriyor..
İngiliz asıllı bir forvet oyuncuyla ciddi gorusmelerimiz var.(milli)
Bu sene brazilya asıllı bir oyuncuyla görüsülmeyecek.
Fransa milli takımlarndan birinde oynayan sag back oyuncusu ile görüşüyoruz. Ciddi asamalar kaydediliyor yüz yüze görüsme yapılmadı.
***Türkiyeden görüstüğümüz Sağ açık ve ofansif ortasaha oyuncusuyla görüsmelerimiz var. Bu transferlerden bir tanesi %1000 gerçeklesti. Transfer döneminde ilk göreceğimiz isim olacak.
Takımdan gönderilmesi düşünülen oyuncu sayısı bu sene 8.
*** Teknik Direktör olarak Aykut Kocaman düşünülmüyor. Bu konuda görüsmeler yapıldı ve bitti.
Yeni teknik direktör konusu ise kesinlikle kulubun kollarına sızmadı ve bitene kadar da sızmayacak.
( *** Seklindeki başlıklar 11 Hazirana Kadar Resmi Acıklama Bulacaklar *** )
**Gerçeklik payı olabileceğini düşünerek paylaşmak istedim. Takımdan 8 futbolcunun gönderileceği haberi ilginç geldi. Bugün itibariyle Vederson Bursaspor'a verildi, kaldı 7 :)**