Vanquish Ya gönderin şu Edu'yu, verin parasını alın şu Lugano'yu, ne uğraştırıyosunuz, elimizin altında canavar gibi adam var, hala başka yerde stoper arıyorlar. Eğer Lugano'yla anlaşırsak adak olarak tavuk kesicem. :D
MaDkiLL **Edu antrenmanlara çıkmaya başladı. Eğer Roland Koch ve Dolu Hoca beğenirse, Edu'muz geri dönüyor. :D**
Mr.Sagopa **Lugano'nun bu saatten sonra geri dönmesini istemem.Başka takımlardan istediği ücreti alamayınca sanki Fener sıradan bir takımmış gibi geri dönüyor.Hemde antreman eksiği var.**
Immune Orjinal Mesajı Yazan: MaDkiLL Edu antrenmanlara çıkmaya başladı. Eğer Roland Koch ve Dolu Hoca beğenirse, Edu'muz geri dönüyor. :D Yaptığı onca hatadan sonra Edu'yu hala nasıl bu kadar sahiplenebiliyorsunuz anlamıyorum açıkçası.
MaDkiLL Orjinal Mesajı Yazan: Immune Orjinal Mesajı Yazan: MaDkiLL Edu antrenmanlara çıkmaya başladı. Eğer Roland Koch ve Dolu Hoca beğenirse, Edu'muz geri dönüyor. :D Yaptığı onca hatadan sonra Edu'yu hala nasıl bu kadar sahiplenebiliyorsunuz anlamıyorum açıkçası. Yaptığı onca hata mı? Ne hatası?
Macauley Edu kötü bir oyuncu değil ki.. 2007-08 sezonunda kendi kalesine goller attı ama Şampiyonlar Ligi'ndeki başarıda bir o kadar payı var. Özellikle deplasmandaki Sevilla maçında inanılmaz oynamıştı, takımı da tanıyor. Para verilip başka bir stoper alıp, ülkeye falan alışmasını bekleyeceklerine, takımı tanıyan ve performansı yeterli olan Edu'yla oynamaları daha mantıklı.
Dio Hudson Orjinal Mesajı Yazan: SanLi uLaS Kesinlikle Türk stoper bulmamız lazım. Yabancı stoperle ilk 11'de sorunlar yaşayabiliriz. Aslında Orhan Şam diye bir stoper vardı yedek için iyi olabilir gelirse.
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: Axl Orjinal Mesajı Yazan: SanLi uLaS Kesinlikle Türk stoper bulmamız lazım. Yabancı stoperle ilk 11'de sorunlar yaşayabiliriz. Aslında Orhan Şam diye bir stoper vardı yedek için iyi olabilir gelirse. Yedek için baktıgımızda Önder ve Bekir gayet iyi oyuncular. Özellikle Bekir.. Gökhan Gönül'ün yoklugunda o niye sağ bek oynamadı anlamadım çok yönlü, hırslı ve hızlı bir defans oyuncusu Bekir. Ama şöyle tecrübesiyle takıma ağırlıgını koyabilcek bir isim almamız lazım direk on birde oynayabilsin..
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: adu Bekir sol bekte oynayabiliyor. Ama Önder sağ bekte, Bekir stoperde oynayabilirdi Honved maçında. Bekir Gaziantep formasıyla genelde sağ bek oynadı. Sol bekte oynadıgını hiç görmedim. Stoperden bozma bir ismin sağ ayağını kullanması sebebiyle belki sağda oynuyacagını düşünebiliriz ama ters ayakla solda oynucagını sanmıyorum.
ŞANLI_ Tuncay, Boro'dan haftalık 40 bin pound alıyormuş ve bu parayı FB ödemeye razımış. Premier ligdede kimse ödemiyormuş. Bu yüzden 1 sezonluk kiralık gelmesi an meselesiymiş. Ertem Şener söyledi biraz önce. Ayrıca Türkiyeye gelmesi için bir çok sebep varmış ama bunu açıklayamazmış. Ben daha önceden verdikleri transfer haberleri yüzünden buna inanmıyorum ama.
blackened. İllaki 40bin poundmu alması lazımmış haftalık :S Kiralık için verilen para bile saçma olacak kendisi bedavaya gittiği için.
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: blackened. İllaki 40bin poundmu alması lazımmış haftalık :S Kiralık için verilen para bile saçma olacak kendisi bedavaya gittiği için. Tuncay bu takıma futbolundan daha çok şey katar. Verilen her kuruş helaldir onun için. Yok kazık yeriz bedavaya gitti falan diye çıkar hesaplarıyla uğraşırsak kovaladıgımız adamlara o kadar verdiğimiz paralara yazık derim.
Tearaway tuncay gelirse fenerin gücü 100de 50 artar bana göre çok özel oyuncu her takımda 1 tane olması gerek
_AsiRuH_ **Lugano imza atacağı takımı açıklamadı ama Pazar günü olacağını açıklamış ülkesinde katıldığı bi programda ve bu da büyük olasılıkla Lazio olacakmış.**