Sheva Fenere'e gelir.Ama başarılı olur mu bilmem?
---
Vagner Love F.Bahçe'de

F.Bahçe büyük yankı uyandıracak bir transfere imza atmak üzere. Rus medyasına göre sarı-lacivertli ekip, CSKA Moskova'nın Brezilyalı top cambazı Vagner Love ile her konuda anlaşma sağladı. Bu iddiayı Rusya'nın ünlü gazetesi Sovsport ortaya attı. Gazetenin haberine göre, F.Bahçe ile CSKA Moskova, Vagner Love konusunda ön protokol bile yaptı.
Resmi
imzanın önümüzdeki günlerde atılacağını duyuran gazete, "Vagner Love artık Türkiye'de forma giyecek" diye kesin bir ifade kullandı. CSKA Moskova ile 2011 yılına kadar sözleşmesi olan Brezilyalı yıldız için F.Bahçe'nin ne kadar para ödeyeceği açıklanmadı. Müthiş bir top tekniğine sahip olan 24 yaşındaki Love'ü teknik direktör Zico çok istiyordu.
----
Evet... Fenerbahçe beni istiyor

Yeni sezon için bir orta saha ve bir forvet transfer etmeyi planlayan Fenerbahçe, golcü ihtiyacını karşılamak için rotayı Sevilla'nın yıldızı Kanoute'ye çevirdi. Hatta bu konuda sarı-lacivertli kulübün Malili yıldızla anlaştığı iddiaları ortaya atıldı.
Fanatik Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Demircan, NICEF yararına düzenlenen 'Afrika için Şampiyonlar maçı öncesi Frederic Kanoute ile de konuştu...
FENERBAHÇE'DEN DERS ÇIKARTTIK
Fenerbahçe ile İstanbul'daki maçta tanıştım. İspanya'da ciddi bir taraftar grubumuz var, ama İstanbul'daki atmosfer bambaşkaydı. Tribünlerin büyük coşkusu beni ve arkadaşlarımı büyüledi. Buna rağmen orada iyi bir futbol sergiledik. Hepimiz, 'İspanya'da turu geçeriz' diye düşünüyorduk, ama Fenerbahçe bizi sürklase etti. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki, elendiğimiz için üzülmedim. Çünkü o maçtan büyük dersler çıkartmamız gerektiğini düşündüm. Artık rakibimizi kutlamaktan başka yapabileceğimiz bir şey yoktu. Transfere gelince... Evet, Fenerbahçe'nin beni istediğini çok iyi biliyorum. Sevilla ile 2 yıllık sözleşmem olduğu bir gerçek. Ancak ben, profesyonelce davranmalıyım. Şu an, ne olacağını söyleyemem. Çünkü önümüzdeki günlerde her şey olabilir.
12 NUMARALI FORMAYI ALDI
Kendisi için hazırladığımız adının yazılı olduğu 12 numaralı Fenerbahçe formasını kabul eden, ancak "Beni anlayışla karşılayın lütfen, resim alırsanız Sevilla ile büyük sorunlar yaşayabilirim" diyerek fotoğraf çekimini kabul etmeyen Kanoute, elindeki Fanatik'te tüm oyuncuların Sarı-Kırmızı forma giydiğini görünce şok oldu:
"Fenerbahçe, Türkiye'de şampiyon olamadı mı? İnanamıyorum..." Mali'de 6-18 yaşındaki 150 çocuğun geçimini sağlayan Kanoute, takım arkadaşı Keita ile Sevilla'daki bir camiinin de tüm masraflarını karşılıyor. Bu konularda çok konuşmak istemeyen Malili yıldız, özetle şunları söylüyor: "Geçmişimi unutmak istemediğim için yoksul çocuklara yardım ediyorum. Camii ise Tanrı'nın evi ve ben inanç-lı bir insan olarak görevimi yerine getiriyorum."