marlboro man YARDIMLARINIZA,FİKİRLERİNİZE,ONERİLERİNİZE,TECRUBELERİNİZE VE BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR SİMDİDEN TESEKKUR EDERİM ... :) SAFAK 77 BASKA YOK
bjklifatih Kaç tane konu acildi bir kere de bi dosyalara bakin yaa 10UR super anlatimmi var ona bak BIR DAHA BÖYLE KONU ACMAYIN ILK DEFA DOSYALARA BAKIN ALLAH ALLAH!! HEB gereksiz konular geliyor....:mad:
marlboro man Orjinal Mesajı Yazan: bjklifatih Kaç tane konu acildi bir kere de bi dosyalara bakin yaa 10UR super anlatimmi var ona bak BIR DAHA BÖYLE KONU ACMAYIN ILK DEFA DOSYALARA BAKIN ALLAH ALLAH!! HEB gereksiz konular geliyor....:mad: sen uyemisin yoneticimisin bana nasıl konu acacagımı anlatma uyarmam artı dosyayı indirdim içinde oyuncu id lerinden baska bir şey goremedim nerde anlatım ben burdan bilgi alıyorum bilgi veriyorum bilen varsa diye konu actim sen bilmiyorsan bir daha bu konuya cevap yazma lutfen safak 76
bjklifatih uyaririm yünetici degilim sen hic degilsin once bakar insan foruma sen napion face yapamiyom hemen aciyim herzaman her soru en az 1 kere sorulmustur;) ona birde baksan:mad: :mad:
marlboro man sorun o degil her konuya mesaj yazdım cevap alamadım onun için boyle bir yola bas vurdum anladınmı ama senin yaptıgın yanlıs cocuk varmıs gibi karsında azarlaman uslubuyle uyarabilirdin
bjklifatih hmm ozmn iyi ben sandim ki hemen aciyim fln diye bakmadan;) yine yoneticilere veya benim gibi cok msj olan kisilere sorsaydin cevap verirdiler en azindan ben her zaman veriyorum;)
bsensan arkadaşım merhaba.rica ediyorum beni ekle.seni eklememin sebebi nolur banada bi zahmet:d fifa world cup 2006 ya facemi koymak istiyorum lütfen yardım et saol bekliyorum cevabını.......
10UR Benim bi anlatım dosyam vardı. Dosyalar bölümünde olablir belkiyada herhangi bi üyede de olabilir ve paylaşıma tekrardan sunabilir. Birçok kişinin işine yaramıştır.
Mrt20 Orjinal Mesajı Yazan: bjklifatih ekle beni yardimci olurum ama herseyi de bilmiyorum:D bjk_fatih15@hotmail.com Arkadaş bende FIFA World Cup 06'ya nasıl face eklemek istediğimi öğrenmek istiyorum MSN'eni ekleyebilirmiyim ?