Çağdaş mutlu
Beşiktaş’tan ayrılan Çağdaş, Trabzonsporla anlaşmaktan mutlu olduğunu söyledi.
Trabzonspor'un dün prensipte anlaştığı Çağdaş Atan, bordo-mavili kulüp ile anlaşmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.
Çağdaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 yıldır Trabzonspor'un kendisini istediğini belirterek, ''Ben de Trabzonspor'u çok istiyordum. Kısmet bugüneymiş. Trabzonspor ile anlaşmaktan dolayı çok mutluyum'' dedi.
Trabzonspor'un ''büyük düşünen'' bir takım olduğunu kaydeden Çağdaş, ''Trabzonspor'da başarılı olmak ve takımıma katkı yapmak istiyorum. Başarılı olacağıma inanıyorum'' diye konuştu.
Çağdaş, Belçika'nın Anderletch Kulübünün de kendisini istediğini, ancak bu transferin gerçekleşmediğini kaydetti.
Bordo-mavili takımın bu sezonki ilk transferi olan Çağdaş, büyük olasılıkla yarın Trabzon'da basın önünde 2 yıllık sözleşme imzalayacağını da kaydetti