Ben denedim ama bi ise yaramadı sanırım degisen biseyler var cünkü harfi harfine hepsini uyguladım ama dedigim gibi ise yaramadı.

ŞANLI_

Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko

Ben denedim ama bi ise yaramadı sanırım degisen biseyler var cünkü harfi harfine hepsini uyguladım ama dedigim gibi ise yaramadı.

Ben FM2006 için hiç denemedim 2005'te çok etkiliydi. 1Sene sonra bu konuyla aklıma geldi bu taktik tam aklımda olmayabilirim yanılmış olabilir, pek sanmıom ama. Champion77 görürse bu topiç'i bu konu hakkında yardım edebilir.

Cesc

Bazen gol oluyo öyle. Genelde rakip oyunculara çarpıyo

ŞANLI_

Birazdan Champion yazar bişiler beklein arkdşlar :)

CHaMPioN77

FM2005'te aşağıdaki taktikle herkes her maç en az 1 gol atıyordu kornerden. Bu sene ben de denemedim işe yarıyor mu diye. Belkide SiGames forumlarında bu hatayı biz belirttikten sonra onlar FM2006'da kaldırmışlardır. Buyrun geçen seneki anlatım ;

Orjinal Mesajı Yazan: CHaMPioN77

Evet arkadaşlar... Kornerlerden gol atma konusunda sıkıntı çekiyorsanız bu önerim çok işinize yarayacak. Oyunun belkide tek bug'u. Yapmanız gereken iş basit;

Öncelikle sadece DC'ler defansta kalacak. Yani onların komutuna ''gerida kal'' diyeceksiniz. Daha sonra herhangi 1 adamınıza ''yakın direkte dur'',başka bir adamınıza ise ''uzak direkte dur'' komutunu vereceksiniz. Uzun şut özelliği en iyi olan adamınıza ''Alan dışı'' komutunu vereceksiniz. Korneri atan adamı da seçtikten sonra kalan herkese ''kaleciyi sıkıştır'' komutunu verin. Takım komutlarından da kornerlere''yakın direk'' diyin.

Evet tüm yapmanız gereken bu. Taktik şöyle işliyor;ceza sahasında herkes 6pas dikdörtgeninde birikiyor. Sizin kaleciyi sıkıştır komutunu verdiğiniz adamlarınız bunu sağlıyor. Çok iyi uzun şut çeken adamınız ise ceza sahası çizgisi üzerinde bomboş bekliyor. Korneri kullanan oyuncunuz ona topu atınca gerisi genelde güzel bir gol izlemek oluyor;)

Dikkat edilmesi gerekenler :

1)DC'lere geride kal komutu verdiğinizden emin olun

2)İyi uzun şut çeken(alanın dışında bekleyecek olan oyuncu) oyuncunuzun korneri kullanacak oyuncu olmamasına dikkat edin.

3)Ön ve Arka direkte duran oyuncuların korneri kullanmamasına dikkat edin.

4)Kalan tüm oyuncuların komutlarının ''kaleciyi sıkıştır'' olduğundan emin olun.

5)Takım'ın korner komutlarında ''Yakın direk'' seçilmeli. Buna dikkat edin.

6)Tüm bunları ofans kornerler için yapmanız gerektiğini söylememe gerek yok ama yinede söyliyim.

Saygılar...

Bunlar da birkaç ekran görüntüsü ;

http://img115.imageshack.us/my.php?image=ss12il.jpg

http://img119.imageshack.us/my.php?image=ss18lw.jpg

ŞANLI_

Orjinal Mesajı Yazan: bEsT_7rOnALDo

Birazdan Champion yazar bişiler beklein arkdşlar :)

Demiştim size ;)

CHaMPioN77

:)

Cesc

:D Şimdi oyunculara çarpıyo. Ve FM2005te DCler de çok gol atıyodu. Çünkü kornerden gelen her topa onlar kafa vuruyodu ve hep gol oluyodu. FM2006da kafayı benim oyuncularım vursa bile genelde üstten dışarıya gidiyo.

Ve bugün FM2006da adamın birini ceza alanı cizgisinde bekletme taktiğiyle çok güzel bi gol attım, Samir Nasri ile(Marseille 2010-2011 sezonu), doksana taktı:)

Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net

Özel Teşekkür: sistemhost.com