Brooklyn_Nets arkadaslar msn den dakkada bi dusuorm.. cok gıcık bi durum :D smdi msgdiscovery die bi program wr onu yukledm onda da dustm mu hc belli olmuo sadece takılıoo ama dusuorm yanii offline oluorm.. bunn cozumu wr mı neden bn dakka da bi dusuom yaa.. :D
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Windows Live Messenger 8 Beta herşeyin ilacı :D sen bunun çok reklamını yapıosun. :D hadi hayırlısı : )
Brooklyn_Nets yoq mu arkadaslar bunn bi cozumu.. ?? sildm yeniden yukledm fln da pek bi ise yaramıoo..??
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň™ Windows Live Messenger 8 Beta"da Düşüyor Gürhan abim. Bende de sık sık oluyor. ulen bir kerede ben düşeyim la.Hımm bağlantılarınızın ayarlarını kontrol edin.Windows Firewallarınızı kapatın.İp ayarlarınızı ellen girin..
Gökhan Gürhan abiye MSN"de Biraz Açıklama Yaptım. Ben Bu Sorunu Modemi Resetleyerek Geçici Olarak Çözüyorum.Tam Olarak Sorunun Nerden Kaynaklandığını Çözemedim.
emany **abi bırakın en iyisi 7.5 şimdiye kadar da hiç bağlantı kopmadı ( şimdi bunu dedim ya kesin kopar :D )**
R2.ScHuMi_1 bendede bi ara o sorun oluyodu dns yi elle girmiştim ondan oluyodu otomatik dns almaya ayarladım sorun cözüldü :)
ŞANLI_ şu modem kutucuğu varya hani hatlarrı birbirine bağlıor işte o biraz kaliteli oldumu sorun yok bende 2 tane var 1ini kaybettim sandım(şu an kullandığımı) babama bi tane al dedim bana almışi en ucuz çin mallerindan işte bi taktım saniyede düşüo sinir oldum sonra buldum benim eski kutucuğu taktm ahanda sapasağlam ve sorunsun. :)
Brooklyn_Nets Orjinal Mesajı Yazan: hasangokcen bendede bi ara o sorun oluyodu dns yi elle girmiştim ondan oluyodu otomatik dns almaya ayarladım sorun cözüldü :) bu dns nedr?? bn bilmiom da nası elle ya da otomatk giriozz.. bilen bi arkadas anlatabilir mii??
ToTH_ bende bilmiom yaff:( bende de "sewgilimle çektirdiğim çok özel fotolar burada sakın bakma" diye bişi yolluydu ve konuştuğum kişiyle olan konuşma pencerem kapanıyodu,yani görünmüyodu.tekrar pencere de açamıyodum.ama çıkarken konuşma pencereleri kapanacak die uyarı da geliodu :S bunu çözümü nedir?
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: __CoFFin__ bende bilmiom yaff:( bende de "sewgilimle çektirdiğim çok özel fotolar burada sakın bakma" diye bişi yolluydu ve konuştuğum kişiyle olan konuşma pencerem kapanıyodu,yani görünmüyodu.tekrar pencere de açamıyodum.ama çıkarken konuşma pencereleri kapanacak die uyarı da geliodu :S bunu çözümü nedir? enteresan bunu bizim sınıftaki arkdşlarda yaşıo benim başıma gelmedi.