Parasetamol Arkadaşlar, ÖSYM'nin sitesinde "ÖSS'ye gireceğim yeri" bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
CaSSiNi_ Burdan Tc kimlik no ve şifre ile giriş yapıp yukardan aday bilgileri daha sonra sol altta atama bilgilerine tıklarsan bulabilirsin;)
Parasetamol Orjinal Mesajı Yazan: ogk Burdan Tc kimlik no ve şifre ile giriş yapıp yukardan aday bilgileri daha sonra sol altta atama bilgilerine tıklarsan bulabilirsin;) Çok sağ ol. Çok teşekkürler...
CaSSiNi_ Orjinal Mesajı Yazan: emre_pes5 Orjinal Mesajı Yazan: ogk Burdan Tc kimlik no ve şifre ile giriş yapıp yukardan aday bilgileri daha sonra sol altta atama bilgilerine tıklarsan bulabilirsin;) Çok sağ ol. Çok teşekkürler... Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu
karaca_ahmet_1 Arkadaşlar, ÖSYM'nin sitesinde "ÖSS'ye gireceğim yeri" bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
tcan Orjinal Mesajı Yazan: karaca_ahmet_1 Arkadaşlar, ÖSYM'nin sitesinde "ÖSS'ye gireceğim yeri" bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler Anlıyorum...