maNga_Fenerbahce arkadaşlar PES5 oynarken biranda pc resetleniyor... Sonra tekrar açınca Windows ciddi bir hatadan kurtuldu diyor bu sorun ne sizce ?
logos ekran kartı driver ına hata veriyor windows. ama bu tür hatalarda genellikle hata sahibi windows oluyor:D önce ekran kartı driver ını yenile, olmassa ve başka oyunlarda da hata veriyorsa windows u yeniden kur...
maNga_Fenerbahce Orjinal Mesajı Yazan: logos ekran kartı driver ına hata veriyor windows. ama bu tür hatalarda genellikle hata sahibi windows oluyor:D önce ekran kartı driver ını yenile, olmassa ve başka oyunlarda da hata veriyorsa windows u yeniden kur... 3 Gün önce formatladım zaten en az 1 ayda formatlarım pc yi ama her seferinde böyle master lig de 4-5 maç yapıyorum pc kendini formatlıyor :D beni çileden çıkarıyor .... ayrıca başka oyunlarda olmuyor sadece Pes5 de bende bu oyun virüslü diye düşündüm başka yerden aldım yine formatlıyor bi değişme yok :D
maNga_Fenerbahce Orjinal Mesajı Yazan: alexandro06 senın pc cozutmuştur o zman:) yok yok pc iyide bi bunda böyle yapıor ....
ardas Ya Peste hep gece maçı olmuyo mu? Gündüz maç yapmaktan nefret ediyorum.Her zaman gece olmuyor mu? Bunun bi çaresi yok mu?
emany Beyler maNga_Fenerbahce adlı üye bir soru sormuş ve siz konuyu nereye çektiniz ... Oyun sırasında oyundan atma sebebi oyunu yüklerken eksik bir yükleme oldu yani datasında bir problem var ekran kartı ile alakası yok ekran kartı yüzünden olsa her maç atar ...