Wake merhaba FIFA 06 update patch V1 yaptım bunu yükleyebilmeniz için fifa 2006'da hiç bir yama yüklü olmamalıdır çünkü size belgelerimdeki fifa 2006 klasörünü vericem işte link http://www.hemenpaylas.com/download/729331/FIFA_06.rar.html bunun içinde isimler düzeltilmiş kadrolar düzeltilmiş ve storedeki tüm futbol topları stad vs açılmıştır yorumları bekliyorum saygılar...
The Patriot Bu yama Fifa 2006 Unlocker zaten sitede var :confused: Senin yaptığın ne malum ? Her Fifa sitesinde rahatlıkla bulunabilecek şeylerden biri bu :o Ama eğer sen yaptıysan da ne diyim iyi çalışmalar :p
bjklifatih Hayir bence simdi team managment te oyunculari güclendire biliyorsun herhalde onu yapti.....:p
Wake arkadaşlar bu unlocker falan değil hem içinde unlocker var hem kadrolar düzeltilmiş ve isimler düzeltilmiş ben yaptım bu arada KISKANANLAR ÇATLASIN :cool:
The Patriot Orjinal Mesajı Yazan: Wake arkadaşlar bu unlocker falan değil hem içinde unlocker var hem kadrolar düzeltilmiş ve isimler düzeltilmiş ben yaptım bu arada KISKANANLAR ÇATLASIN :cool: Kusura bakmada hiç de kıskanılacak bişey yapmadın biz de biliyoruz senin kadar biz sadece fikrimizi söyledik ama galiba sen bunu gurur meselesi haline getirdin :confused: