BlackDevil benm ilk stadım daha yeni başladım herhangi bi stadı örnek alarak yapmadım bakalım beğenecek misiniz.
mehmedinho50 gercekten güzel gidio ve insallah daha güzel olacak. ha bide sen suna SCN Stadi desene.Cünkü sen snc stadi demissin de:D
BlackDevil bunlar da inönü ve ali sami yen. fazla detaya kaçmadım eksikler de var ama bakalım beğenecek misiniz.
bjkaan_93 ARkadaşlar aranızdan biri bana YARDIM etsin lütfen bu stadı yaparken yandaki üstündeki araç çubukları nasıl çıkıyor... LÜTFEN YARDIMM!!!
bjkaan_93 BLACKDEVİL bana bari sen yardım et lütfen ; ben de araç çubukları yok nasıl açcağımı söyler misin??
BlackDevil alexander arkadaşımızın verdiği ikinci rhinoceros u indir ben de öle yaptım çıktı.orta sayfalarda olucak.
canpii__1905 BlackDevil samiyenin kapalasının üstü öle deil artı eski açık tek kat onuda düzeltirsen güzel olur.
BlackDevil Stadı oyuna koymayı başarabilsem hemen uploadlicam da onu yapamadım, buyrun inönünün bitmiş hali:
ZoRo **oyuna koymayi bilmiyorsan zaten niye ciziyorsun ki ? herkes cizer ondan basit bisi yok :rolleyes: **
FaTaL? onuda çözer merak etme sen 3d modeli basit bi iş gibi gösterdinya :D ozaman sen oyunda yaparsın şimdi......
hercai01 gercekden eline saglık süper birşey işte gelde emege saygı gösterme olurmu şimdi gercekden kardeş emegine koluna saglık başarıların devamını dilerim...