ahmet9911 Da 3D programında soldaki şeyler yok ortada biri bu sorunu çözerse benden ne isterse dilesin
uurture gökhan abi ellerine sağlık süper bi çalışma oluyor bende bunu oyuna aktarmak için videosu var ama programları yok videoyu giriş sayfasına atarım sende indir ona göre stadı aktar sorun çıkmasın
uurture ewet arkadaşlar bu video ile pes 5 e aktarma işini yapacağız. link:http://rapidshare.de/files/18663836/PSI3d.avi.html
ahmet9911 Ya onu bunu bırakında sol taraftaki bölüm yoq onu yapın allah aşkına yada elinde full Rhinoceros olan varsa ahmet9911@hotmail.com a ulaşsın
uurture Orjinal Mesajı Yazan: ahmet9911 Ya onu bunu bırakında sol taraftaki bölüm yoq onu yapın allah aşkına yada elinde full Rhinoceros olan varsa ahmet9911@hotmail.com a ulaşsın arkadaşım bu linkten indir sorun olmuyo full zaten bu:http://download.mcneel.com/rhino/3.0/eval/
ahmet9911 Onu yükleyince başta alttaki hatayı veriyo sonra 2. resimdeki gibi oluyo soldaki yer yine yok
uurture valla sorunu bilmiyorum bende hiç öyle bişey olmadı bide yukardaki menülerden bişeyler bızıkla belki o zaman yandaki kutucuklar çıkar.
uAozgur Ali Samiyen Stadını yapan kişiye öncelikle çooook teşekkür ediyorum ama senden bir isteğim olucak lütfen pankartları ekle yani kapalıya kapalıda olan eski açığa eski açıkta olanları pankartların resimleri konusunda sana yardım ederim eyer pankart resimleri için yardım istersen bana msnni özel mesaj olarak at.
gkan Tam anlamadım banamı dedin pankart konusunda.Ama ben yinede sana cevap vereyim pankart koyamam nedenide zaten kısıtlı texture pixel i var ona yer ayıramam. Bu arada Ali Sami Yen!in son hali. Buyrun.......
uurture gökhan abi sen bana öğretsen şunu detaylı özel msj dan görüşelim dicem futbol forumdan cezalıyım özel msj ne yazabiliyorum ne okuyabiliyorum msn adresini yazsanda rahat rahat konuşsak bide çalışmanın son halini bana verebilirmisin? mümkünse tabikide.
silah Gökhan bu alisemiyeni mutlaka yayınla diğer yama yapanlar gibi yok bugun yok yarın deme senden rica ediyorum bide biri İnönü ve Saraçoğlunu yapmış yok şimdi linki veremem neden TSL yapacam onla berabermiş bak kardeşim TSL artık kimse oynamaz kanaatimce Herkes Master Lig oynuyor boşu boşuna Milleti bekletiyor senden ricam sende o kişiler gibi yapma